DIGI Romania: SCHIMBARI pentru Abonamente Anuntate Oficial Tuturor Romanilor!

DIGI Romania SCHIMBARI Abonamente Anuntate Oficial Tuturor Romanilor

DIGI Romania, unul dintre grupurile cele mai mari de telecomunicatii din Romania, a decis sa aduca in atentia tuturor oamenilor ceea ce ar trebui sa stie cu privire la o serie de schimbari importante facute pentru abonamente in momentul de fata, mai ales daca vreti unul pentru o perioada mai lunga de timp.

DIGI Romania vorbeste mai jos despre o oferta speciala pentru abonamentele pe care romanii le pot contracta de la companie la ora actuala, ele vizand reduceri substantiale pentru oamenii care vor sa beneficieze de preturi mici pentru servicii de telecomunicatii mobile.

DIGI Romania: SCHIMBARI pentru Abonamente Anuntate Oficial Tuturor Romanilor!

În această toamnă, la DIGI promoțiile se țin lanț, iar cea mai recentă campanie comercială „Tot de la DIGI”, dedicată abonaților noi și existenți, persoane fizice, dă startul unei noi provocări și continuă seria ofertelor de neratat: prețul unui abonament lunar poate ajunge la 1,5 euro/lună, timp de 6 luni, pentru orice utilizator care alege să porteze 4 sau 5 numere, optând pentru pachetul Nelimitat.

În perioada 11 septembrie – 03 decembrie 2023, clienții care își vor porta unul sau mai multe numere de telefon în rețeaua mobilă DIGI, sunt răsplătiți cu o reducere de 50% din valoarea abonamentului, pentru o perioadă de 6 luni. În funcție de numărul de abonamente contractate, utilizatorii care aleg Nelimitat vor plăti lunar (timp de 6 luni), per abonament.

Doar jumătate din valoarea integrală, astfel: 2,5 euro (la portarea unui 1 număr de telefon), 2 euro (la portarea a 2 numere de telefon), 1,75 euro (la portarea a 3 numere de telefon) și 1,5 euro (pentru portarea a 4 sau 5 numere de telefon). Prețurile includ TVA.

Totodată, cu abonamentul Nelimitat, clienții primesc un pachet extins de avantaje multiple: acces internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI, 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE, pentru convorbiri, indiferent de distanță.

Promoția se adresează tuturor utilizatorilor și se aplică pentru portări atât din prepaid, cât și din postpaid, pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni. Reducerea se acordă pentru lunile 7-9, respectiv 19-21 de contract, iar clienții pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă, fie pentru achiziționarea telefonului preferat în 24 de rate DIGI, cu avans 0, aceasta din urmă facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care dețin cel puțin un serviciu fix DIGI.

Oferta poate fi accesată atât pe site-ul DIGI.ro, pe pagina principală sau din contul de client, cât și în punctele de prezență, prin apel la serviciul Relații Clienți (031.400.4600) sau prin intermediul reprezentanților de vânzări.