ENGIE Anunta Oficial Clientii Romani, Masura IMPORTANTA Confirmata

ENGIE Anunta Oficial Clientii Romani Masura IMPORTANTA Confirmata Oamenilor

ENGIE, unul dintre grupurile de energie cu un numar foarte mare de clienti activi in toata Romania in momentul de fata, le vorbeste in mod oficial oamenilor despre ceea ce ar trebui sa stie in legatura cu o masura menita sa le usureze interactiunea pentru a afla diverse tipuri de informatii importante.

ENGIE vorbeste mai jos despre Gia, un consilier virtual, care are menirea de a ii informa in timp real pe clienti in legatura cu detalii despre problemele pe care le-ar putea avea, dar si cu privire la felul in care pot beneficia de anumite tipuri de servicii, si nu doar atat, chiar in acest moment in Romania.

ENGIE Anunta Oficial Clientii Romani, Masura IMPORTANTA Confirmata Oamenilor

Masura pe care cei de la ENGIE Romania o pun in aplicare in momentul de fata este extrem de utila in situatia in care agentiile companiei din Romania sunt inchise la un moment dat, adica atunci cand exista o sarbatoare, iar asta pentru ca putem afla foarte multe informatii utile intr-o perioada scurta de timp.

ENGIE Romania nu este prima companie de energie din Romania care ia o decizie de acest gen pentru a ii ajuta pe clientii romani sa se bucure de servicii de cea mai buna calitate, asa ca merita sa avem in vedere aceasta optiune, daca ea poate fi una dintre cele care ne poate usura viata si interactiunea cu compania.

Fă cunoștință cu Gia, consilierul virtual de un ajutor real în relația cu ENGIE.
Îți poate răspunde la întrebări despre contractul tău, îți oferă detalii despre facturi și te ajută să găsești toate informațiile de care ai nevoie în site-ul engie.ro.