Formula 1: Max Verstappen LOVESTE Dur in Lewis Hamilton dupa Ultima Cursa

Formula 1 Max Verstappen LOVESTE Dur Lewis Hamilton Ultima Cursa

Formula 1 continua sa aiba controversele in prim-plan, iar asta pentru ca Max Verstappen a lovit dur in Lewis Hamilton cu un atac la care putina lume se astepta, dar care socheaza din multe puncte de vedere, iar asta pentru ca liderul olandez il considera pe rivalul sau ca fiind castigator a doar 6 titluri mondiale de F1 pana acum.

Formula 1 este acum dominata de Max verstappen, insa a fost o vreme cand Lewis Hamilton castiga titlurile “pe banda rulanta”, avand 7 pana in momentul de fata, dar rivalul sau olandez a tinut sa-l ironizeze serios, “furandu-i” un titlu pe care pilotul britanic il are in palmares, evitand sa recunoasca faptul ca a facut de fapt o greseala.

Formula 1 continua in perioada urmatoare cu mai multe dispute intre Max Verstappen si Lewis Hamilton, iar asta pentru ca urmeaza o serie de curse extrem de interesante, iar rivalitatea dintre cei doi piloti, cunoscuta ca fiind legendara, ne va aduce si mai multe curse in care ambii vor da tot ceea ce au mai bun, pentru fani.

“Nu m-am gândit niciodată la începutul sezonului că așa ceva este posibil. Așa că sunt foarte mândru, dar și foarte mulțumit de cursă (Monza) în general. De asemenea, sunt foarte mândru de efortul întregii echipe, pentru tot anul. Ceea ce facem în acest moment, câștigând fiecare cursă din acest an, este ceva de care ne bucurăm cu siguranță.

Pentru că nu cred că acest tip de sezoane apar foarte des. Nu este ceva care ar fi important pentru mine, acele recorduri mercedes, este pentru Wikipedia și oricum nimeni nu citește asta. Cu Lewis, nu știu sigur, mai ales pentru cineva care a câștigat șase campionate mondiale.”