eMAG Lanseaza iPhone 15 si iPhone 15 Pro, ce da GRATUIT Clientilor Romani

eMAG Lanseaza iPhone 15 iPhone 15 Pro GRATUIT Clientilor Romani

eMAG, cel mai mare magazin online din Romania la ora actuala, a lansat iPhone 15 si iPhone 15 Pro in Romania in cursul zilei de ieri la preturi cuprinse intre 4.669 LEI si 9.669 LEI, modelele fiind listate in aceasta pagina si aceasta pagina, ele fiind deocamdata disponibile doar pentru precomanda in Romania.

eMAG a decis sa faca lansarea iPhone 15 si iPhone 15 Pro cu un concurs special, prin care le ofera romanilor posibilitatea de a castiga o pereche de casti AirPods 3, dar si 5 vouchere in valoare de 500 de LEi fiecare, insa numai daca veti cumpara unul dintre telefoanele vandute de catre compania Apple acum.

eMAG Lanseaza iPhone 15 si iPhone 15 Pro, preturile din Romania

Conform celor de la eMAG, acest concurs se desfasoara pana in ziua de 21 septembrie 2023, lansarea iPhone 15 si iPhone 15 Pro in magazinele din Romania avand loc in data de 22 septembrie, cand vor si fi livrate efectiv unitatile precomandate acum din aceasta pagina si aceasta pagina de catre clientii din toata tara, ceva ce trebuie sa stiti.

eMAG are acest concurs deschis pentru toti romanii din tara, astfel ca nu conteaza de unde sunteti, atat timp cat cumparati unul dintre modelele iPhone 15 si iPhone 15 Pro oferite la precomanda, veti avea sansa de a castiga oricare dintre premiile pe care cel mai mare magazin online din Romania le ofera.

Deja ai dat precomandă de iPhone 15/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max? Lasă-ne în comentarii un screenshot cu precomanda ta de la eMAG și poți câștiga prin tragere la sorți o pereche de căști AirPods 3 sau unul dintre cele 5 vouchere eMAG în valoare de 200 de lei fiecare. Spor la câștig! Perioadă concurs: 15 – 21 septembrie.