Orange: Decizia Oficiala IMPORTANTA, ce Telefoane da GRATUIT Romanilor

Orange Decizia Oficiala IMPORTANTA Telefoane GRATUIT Romanilor

Orange, grupul de telecomunicatii cu cel mai mare numar de clienti activi in Romania la ora actuala, a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta in baza careia le da romanilor gratuit zeci de telefoane de ultima generatie, daca decid sa participe la o campanie speciala derulata chiar acum in toata tara.

Orange vorbeste mai jos despre faptul ca da gratuit 30 de telfeoane Samsung Galaxy Z Fold4 5G si 15 telefoane Apple iPhone 14 Plus 128 GB clientilor din Romania care decid sa foloseasca aplicatia MyOrange pentru a-si plati facturile lunare, sau a face reincarcari, ceva ce vine ca o surpriza extrem de mare acum.

Orange: Decizia Oficiala IMPORTANTA, ce Telefoane da GRATUIT Romanilor

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la Orange Romania deruleaza aceasta campanie speciala in toata tara in momentul de fata, astfel ca nu trebuie decat sa ne uitam la conditiile de participare, iar asa vom avea ocazia de a castiga oricare dintre zecile de modele de telefoane puse acum in vanzare.

Orange Romania desfasoara totul doar pentru o perioada limitata de timp in Romania, iar dupa cum puteti vedea mai jos, campania este dedicata atat clientilor care au abonamente, cat si clientilor care au cartele prepay, astfel ca ramane doar sa aveti rabdare pentru a vedea daca sunteti alesi castigatori sau nu.

Super premii cu My Orange! Poți câștiga telefoane de top la plata unei facturi sau la reîncărcarea unei cartele PrePay din aplicația My Orange. Să curgă super premiile în aplicația pentru mobil My Orange! Acțiunile pe care le faci în aplicația My Orange sunt răsplătite lunar. Ce trebuie să faci ? Plătește factura ta sau a unui prieten sau reîncarcă o cartelă PrePay. Intri în tragerea la sorți pentru telefoane de top.