WhatsApp: Instiintarea IMPORTANTA, ce TREBUIE sa Stie Oamenii cu iPhone si Android

WhatsApp Instiintarea IMPORTANTA TREBUIE Stie Oamenii iPhone Android

WhatsApp ii instiinteaza in mod oficial pe utilizatorii de telefoane iPhone si Android in legatura cu ceea ce trebuie sa stie in legatura cu una dintre cele mai importante functionalitati ale aplicatiei, cererea de drepturi de acces pentru a vede ainformatii in telefoane, sau a salva informatii in telefoanele noastre.

WhatsApp ofera mai jos detalii cu privire la ceea ce trebuie sa facem pe iPhone si Android in momentul de fata pentru a ne bucura de securitate la un nivel ridicat, ceva ce oricine isi doreste, asa ca merita sa ne uitam cu atentie la toate informatiile oficiale care ne sunt oferite de catre companie acum.

Despre permisiunile WhatsApp

Când utilizați pentru prima dată funcții în WhatsApp, WhatsApp poate necesita acces la informații sau aplicații de pe iPhone. Dezactivarea permisiunilor poate face ca WhatsApp să piardă anumite funcționalități.

Dacă ai instalat deja WhatsApp, poți controla permisiunile pe care aplicația le folosește în setările telefonului tău. Puteți verifica setările de acces ale iPhone-ului dvs. urmând acești pași:

  • În Setări iPhone, derulați în jos și atingeți WhatsApp.
  • Sub PERMITĂȚI ACCESUL WHATSAPP, activați accesul la permisiuni. De asemenea, puteți alege să limitați accesul la permisiunile individuale.

Când utilizați pentru prima dată funcții în WhatsApp, WhatsApp poate necesita acces la informații sau aplicații de pe telefonul dvs. Android. Dezactivarea permisiunilor poate face ca WhatsApp să piardă anumite funcționalități.

Dacă ai instalat deja WhatsApp, poți controla permisiunile pe care aplicația le folosește în setările telefonului tău. În funcție de telefonul dvs. Android, puteți face acest lucru în două moduri:

  • Deschideți Setările telefonului, apoi atingeți Aplicații și notificări > WhatsApp > Permisiuni.
  • Deschideți Setările telefonului, apoi atingeți Aplicații > Gestionați aplicațiile > WhatsApp > Permisiuni pentru aplicații sau Alte permisiuni.

Permisiuni foto și video

Pentru a vă folosi fotografiile și videoclipurile pe WhatsApp, va trebui să acordați aplicației permisiunea de a vă accesa fotografiile. Dacă ați refuzat permisiunea de a folosi fotografii, veți vedea această alertă:

  • „WhatsApp nu are acces la fotografiile sau videoclipurile tale. Pentru a activa accesul, atinge Setări și activează Fotografii.”

Acordarea drepturilor de acces

Puteți acorda permisiunea modificând setările de confidențialitate ale iPhone-ului.

  • Accesați Setări iPhone > Confidențialitate.
  • Atingeți Fotografii > WhatsApp > Citire și scriere.

Deschideți WhatsApp și acum ar trebui să puteți utiliza fotografiile existente pe iPhone cu WhatsApp.

Dacă WhatsApp este inactiv sau nu apare în setările de confidențialitate

Asigurați-vă că nu aveți restricții setate în Setări iPhone > Timp ecran. În caz contrar, s-ar putea să fie nevoie să faceți backup și să vă restaurați telefonul.