Volodimir Zelenski: Deciziile Importante pentru Armata Ucrainiene Anuntate Oficial Lumii Intregi

Volodimir Zelenski Deciziile Importante pentru Armata Ucrainiene Anuntate Oficial Lumii Intregi

Volodimir Zelenski anunta in mod oficial deciziile foarte importante pentru armata ucrainiana in plin razboi cu Rusia la ora actuala, iar asta pentru ca presedintele Ucrainei dezvaluie faptul ca inca mai continua pregatirile pentru Forumul Industriilor de aparare, care poate aduce noi ajutoare.

Volodimir Zelenski confirma faptul ca 86  de companii din domeniul apararii vor participa la acest forum, deci vor exista suficiente surse pentru achizitia de arme care sa sustina ofensivele si apararea in cadrul razboiului impotriva Rusiei.

“Continuăm să ne pregătim pentru Forumul Industriilor de Apărare, primul eveniment de acest gen care va avea loc în Ucraina. Se va întâmpla în această toamnă.

Interesul pentru forum este foarte mare. Acest lucru reflectă pe deplin puterea și potențialul Ucrainei – capacitatea noastră de a ne apăra și de a ajuta alte țări să păstreze libertatea și ordinea internațională.

Deja, 86 de companii de apărare de top din întreaga lume – reprezentând 21 de țări – și-au confirmat participarea la Forum.

Sarcina noastră este absolut clară – să oferim Ucrainei toate oportunitățile de a produce arme și muniție, să oferim tehnologie modernă pentru a avea protecție fiabilă împotriva oricărei forme de agresiune.

Mai mult, desigur, să împărtășim experiența noastră de apărare între aliați și parteneri. Lumea trebuie să fie mai puternică decât orice amenințare la adresa vieții din partea agresorilor sau a teroriștilor. Glorie Ucrainei!