Cand se Lanseaza iOS 17 in Romania pentru iPhone si iPad ?

Cand Lanseaza iOS 17 Romania iPhone iPad

Cand se lanseaza iOS 17 in Romania pentru iPhone si iPad, este o intrebare pe care multi utilizatori ai produselor Apple o au in gand in momentul de fata, iar asta pentru ca in doar cateva ore noua versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri va fi pusa in distributie pentru toti cei interesati sa o instaleze in propriile dispozitive.

Lansarea iOS 17 in Romania pentru iPhone si iPad va avea loc astazi, 18 septembrie 2023, in jurul orei 20:00, asa cum se intampla in fiecare an asa ca nu se schimba mai nimic din acest punct de vedere, dar asta nu ar trebui sa surprinda pe cineva, din moment ce Apple isi pastreaza de obicei multe tabieturi.

iOS 17 va fi lansat pentru iPhone si iPad in Romania la ora 20:00 a zile de 18 septembrie 2023, dar este bine sa aveti in vedere faptul ca atunci foarte multi utilizatori de iDevice-uri se vor grabi sa instaleze actualizarea, asa ca ar putea fi destul de dificil sa o puteti face si voi, asa ca e bine sa aveti rabdare.

Cand se Lanseaza iOS 17 in Romania pentru iPhone si iPad ?

Inainte sa va grabiti sa instalati iOS 17 pe iPhone si iPad, este bine sa faceti un update dispozitivelor voastre, pentru a fi siguri ca in cazul in care apar probleme, veti putea sa reveniti la versiunea anterioara pentru a va putea folosi in continuare telefoanele, iar asta pentru ca uneori pot aparea si probleme.

Desigur ca nu este o idee rea nici sa asteptati 1/2 zile pentru a vedea de ce se plange lumea cand vine vorba despre acest update, iar asta pentru ca uneori pot exista probleme destul de enervante, care pe unii oameni ii conving sa nu instaleze aceste versiuni, asa ca e bine sa aveti si acest lucru in atentie acum.

Lansarea iOS 17 vine cu 4 zile inainte ca iPhone 15 si iPhone 15 Pro sa fie puse in distributie de catre compania Apple, ele urmand a veni cu noul sistem de operare, asa ca e bine sa faceti update daca vreti sa instalati un backup dintr-un vechi telefon pe oricare dintre noile modele pregatite.