Armata Romana: Anunturile Oficiale de ULTIMA ORA in Atentia Romanilor din Intreaga Tara

Armata Romana Anunturile Oficiale ULTIMA ORA Atentia Romanilor Intreaga Tara

Armata Romana a publicat doua anunturi oficiale de ultima ora, care ajung acum in atentia oamenilor din intreaga tara, iar asta pentru ca li se vorbeste despre ceea ce ar trebui sa stie in legatura cu ziua specialistilor in artilerie si rachete antiaeriene, soldatii romani intrand in centrul atentiei de aceasta data.

Armata Romana vorbeste deasemenea mai jos si despre ceea ce au facut militarii Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” din Botosani, ei participand in mod oficial la o campania sociala de ecologizare pentru a lupta pentru o lume mai curata si fara deseuri, cu detalii disponibile mai jos chiar acum.

„A fost ziua specialiștilor în arma artilerie și rachete antiaeriene, iar sublocotenent Roxana Caldare este unul dintre aceștia, în cadrul Batalionului 954 Artilerie Antiaeriană. ,,Ținuta militară fură ochii oricărui copil, dar prezența, atitudinea și dedicarea militarilor pentru ceea ce sunt și fac m-au fascinat.

Cred că fi militar este un stil de viață, care combină spiritul riguros, temperamentul dinamic, capacitatea de sacrificiu, efortul și voința. Întâmplarea a făcut să aleg această armă și să-mi dedic viața misiunilor de apărare a spațiului aerian. Am avut o experiență unică și ocazia de a mă convinge că această armă are un rol foarte important în cadrul acțiunilor de luptă, unde se evidențiază caracterele tari.

Fiind la început de carieră, Baza 95 Aeriană reprezintă o rampă de lansare spre dezvoltarea mea profesională. Deși fac parte din acest colectiv de puțin timp, am reușit să mă integrez rapid și să colaborez cu întreg personalul din cadrul Batalionului 954 Artilerie Antiaeriană, acesta dând dovadă de profesionalism dezvoltat de-al lungul anilor.

Consider că de la o anumită vârstă fiecare este responsabil pentru alegerile pe care le face, iar fără autodisciplină, succesul este imposibil. Eu am decis să urmez această carieră și, chiar dacă presupune sacrificii, cu multă ambiție și susținerea părinților am reușit”. Roxana este adepta proverbului că ,,Omul din vârful muntelui nu a căzut acolo din cer” și consideră că cel mai important factor în îndeplinirea misiunilor militare este resursa umană.

Militarii Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” din Botoșani, s-au alăturat celei mai mari campanii sociale de ecologizare, pentru a lupta pentru o lume mai curată și fără deșeuri. Au fost colectate deșeuri din proximitatea localităților Botoșani și Copălău. De starea mediului depinde nu doar viața noastră, dar și a cea a generațiilor viitoare. „Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.””