Formula 1: Lewis Hamilton il IRONIZEAZA pe Max Verstappen, ce Spune Pilotul

Formula 1 Lewis Hamilton IRONIZEAZA Max Verstappen Spune Pilotul

Formula 1 ii are in continuare in centru pe Lewis Hamilton si Max Verstappen, iar cei doi “isi arunca sageti” in mod constant, ironizandu-se dupa rezultatele pe care le au in diversele curse la care participa, si asta pentru ca in ultima cursa, de la Singapore, olandezul nu s-a plasat nici macar pe podium in urma unei curse extrem de interesante.

Formula 1 va continua in weekend cu un nou Mare Premiu in Japonia, iar Lewis Hamilton l-a ironizat pe Max Verstappen spunand ca daca nu va fi cu 30 de secunde mai rapid decat ceilalti concurenti, asa cum a fost in trecut, atunci e clar ca exista o problema in cadrul echipei Red Bull, ceea ce pune presiune serioasa pe pilotul olandez.

Formula 1 este plina de controverse si scandaluri, iar ceea ce face Lewis Hamilton acum nu e tocmai nou si nici neasteptat, iar asta pentru ca am mai vazut reactii de acest gen intre piloti, Max Verstappen lansand la randul sau multe “sageti” catre britanic in trecut, insa in final cel mai mult conteaza pilotul care la final ajunge sa castige cursele.

“Aș crede că, dacă nu vor fi cu 30 de secunde înainte, așa cum au fost în trecut, atunci ceva a trecut. După cum a spus Checo, a fost, evident, un weekend dificil în ultimul, dar mașina respectivă ar trebui să fie fenomenală aici. Au fost fenomenale tot anul.

În mod normal, ai veni aici și este frumos să urmărești turele pe care le fac. Întreaga echipă și șoferii fac o treabă uimitoare cu pachetul pe care îl au. Nu știu dacă acesta este într -adevăr cazul că Mercedes a avut cel mai bun ritm de cursă.”