ENGIE: Hotararea Oficiala de IMPORTANTA cu o Notificare pentru Clientii Romani

ENGIE Hotararea Oficiala IMPORTANTA Notificare Clientii Romani

ENGIE, grupul de energie cu un numar foarte mare de romani care beneficiaza de serviciile sale in diverse colturi ale tarii in momentul de fata, a decis sa le ofere oamenilor posibilitatea de a beneficia de servicii mai ieftine daca aleg sa-si activeze factura electronica in momentul de fata.

ENGIE explica mai jos ceea ce a decis sa faca din acest punct de vedere, iar asta pentru ca vorbim despre masuri care au menirea de a le oferi tuturor celor interesati posibilitatea de a se bucura de 10% reducere la serviciile Ajusto doar pentru ca si-au activat factura electronica, si nu mai asteapta primirea prin posta.

ENGIE: Hotararea Oficiala de IMPORTANTA cu o Notificare pentru Clientii Romani

Cei de la ENGIE Romania explica mai jos cat de simplu este sa profitam de tot chiar in momentul de fata, decizia de a nu ignora ceea ce ne ofera compania in momentul de fata putand sa ne aduca preturi mult mai mici pentru serviciile de asistenta, in cazul in care avem nevoie de ele la un moment dat.

ENGIE Romania le recomanda de ceva vreme clientilor din toata Romania sa aleaga sa primeasca prin email factura electronica pentru serviciile de care se bucura, asa ca merita sa ne uitam cu foarte mare atentie la ceea ce ni se recomanda in momentul de fata, mai ales ca totul este doar pentru o perioada limitata de timp.

La început de toamnă, nu uita să planifici toate lucrările din casă, pe care nu ai reușit să le rezolvi vara asta! În plus, dacă mai primești încă factura în plic, renunță la ea și activează factura pe e-mail, ca să îți putem veni în ajutor cu 10% reducere la serviciile Ajusto pe platforma de pe website. Mai multe despre această campanie pe website.