Ministrul Sanatatii: 3 Anunturi foarte IMPORTANTE si Hotararea de Guvern Confirmata Oficial!

Ministrul Sanatatii 3 Anunturi IMPORTANTE Hotararea Guvern Confirmata Oficial

Ministrul Sanatatii a publicat 3 anunturi foarte importante pentru milioane de romani din intreaga tara, printre ele aflandu-se informatii cu privire la o Hotarare de Guvern pe care autoritatile vor sa o adopte bugetul UNIFARM, cu detalii disponibile mai jos in legatura cu modul sau de constituire.

Ministrul Sanatatii vorbeste deasemenea mai jos si despre explozia din judetul Vrancea, unde au murit 4 persoane, si altele au fost foarte grav ranite, fiind luate masuri pentru tratarea acestor persoane, mai ales ca unele dintre ele au suferit arsuri severe, deci au nevoie si de tratament de specialitate pentru ele.

“Ca urmare a exploziei care a avut loc azi noapte în județul Vrancea s-au înregistrat 5 răniți și 4 decese. Două victime care au suferit arsuri pe 30% din suprafața corporală, respectiv, 40% din suprafața corporală, au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgență București și la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni” București. Amândoi pacienții sunt intubați. Așteptăm evaluările echipelor medicale astfel încât pacienții să poată beneficia de cele mai bune îngrijiri.

Trei victime cu leziuni minore au fost evaluate în Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal din Adjud și nu au rămas internate. Gripa nu este o afecțiune banală, ea poate duce la spitalizare, complicații și deces, în special la persoanele din grupele extreme de vârstă. Vaccinarea gripală reprezintă o metodă eficientă de protecție împotriva gripei, iar unele persoane pot beneficia de vaccin gripal gratuit. Află mai multe detalii de la medicul tau de familie.

Bugetul de venituri şi cheltuieli reprezintã instrumentul principal de conducere, previziune şi analizã a activitãţii economico – financiare a CN Unifarm SA, urmãrind asigurarea echilibrului financiar intern pentru desfãşurarea activitãţii în condiţii de profitabilitate. Fundamentarea indicatorilor din proiectul de buget de venituri şi cheltuieli.

Si estimãrile pentru anul 2023 au avut la bazã principiul ”prudenţei” şi al “continuitãţii activitãţii”, în condiţii de eficienţã economicã în dimensionarea resurselor financiare necesare finanţãrii întregii activitãţi. Pentru anul 2023 s-au prognozat venituri totale în valoare de 935.946 mii lei, cheltuieli totale în valoare de 195.917 mii lei şi profit în valoare de 740.029 mii lei.

Profitul se datoreazã înregistrãrii la alte venituri din exploatare, în ipoteza aprobãrii şi finalizãrii restructurãriii creditului a urmãtoarelor sume: Amânarea la platã, în vederea anulãrii, a unei cote de 50% din obligaţiile bugetare principale restante la data de 31.12.2021, conform art. 18 din OG nr. 6/2019, în sumã de 575.000.000 lei. Amânarea la platã, în vederea anulãrii, a obligaţiilor bugetare accesorii restante la data de 31.12.2021, conform art. 4 alin. (9) din OG nr. 6/2019, în sumã de 183.007.485 lei.”