Netflix: Informarea Oficiala IMPORTANTA Adusa in ATENTIA Tuturor Oamenilor

Netflix Informarea Oficiala IMPORTANTA Adusa ATENTIA Tuturor Oamenilor

Netflix le vorbeste in mod oficial romanilor, in cadrul unei informari oficiale, despre ceea ce trebuie sa stie in legatura cu modul in care ar trebui sa is seteze o parola pentru a avea un cont mult mai sigur, care sa nu poata fi spart chiar atat de usor de catre orice fel de hackeri.

Netflix explica mai jos cum ar trebui sa gandim parolele pentru conturi, iar informatiile sunt unele foarte utile pentru cei care sunt dornici sa-si seteze o parola puternica, insa aceste sfaturi pot fi utile nu doar pentru aceasta platforma, ci si pentru oricare alte website-uri in care avem conturi active.

Netflix spune „Această parolă nu este sigură sau este prea comună”

Dacă vedeți o eroare care spune

Această parolă nu este sigură sau este prea comună.

Această eroare poate apărea la schimbarea sau resetarea parolei. Înseamnă că parola pe care ați ales-o se află pe o listă de parole compromise sau utilizate în mod obișnuit, pe care nu le permitem din motive de securitate. Pentru a remedia această eroare, va trebui să alegeți o altă parolă.

Parola dvs. ar trebui să fie:

  • Diferita de ceea ce folosești pentru orice alte site-uri web sau aplicații
  • Cel puțin 8 caractere
  • Un amestec de litere mari și mici, numere și simboluri
  • Nu este ușor de ghicit – cum ar fi „parolă”, „12345678” sau folosiți orice informații personale (nume, ziua de naștere, adresă)

Un manager de parole poate facilita ținerea evidenței parolelor unice.