Volodimir Zelenski: IMPORTANT Anunt pentru Ucrainieni, Decizii Oficiale in Razboi!

Volodimir Zelenski IMPORTANT Anunt pentru Ucrainieni, Decizii Oficiale in Razboi!

Volodimir Zelenski ii informeaza in mod oficial pe ucrainieni in legatura cu deciziile foarte importante luate in plin razboi cu Rusia, iar asta deoarece le vorbeste oamenilor despre vizita pe care o face in SUA in momentul de fata, una menita sa aduca beneficii majore in materie de ajutor pentru tara.

Volodimir Zelenski s-a intalnit cu secretarul de stat al apararii din SUA, Lloyd Austin, de la care a primit asigurari ca Ucraina va primi in continuare armament pentru a-si sustine apararea si ofensivele, dar ucrainienii nu vor primi si rachete cu raza lunga de actiune, pentru a lovi mai multe tinte rusesti.

“S-a întâlnit cu ministrul american al apărării, Lloyd Austin. Principalul subiect de conversație este continuarea furnizării Ucrainei a sprijinului militar necesar pentru a rezista agresiunii ruse.

Au discutat despre furnizarea de sisteme de artilerie și arme cu rază lungă de acțiune. Este important să se întărească apărarea aeriană ucraineană și furnizarea la timp a armelor și muniției necesare de la parteneri pentru a continua dezocuparea teritoriilor ucrainene.

Ei au luat în considerare problema intensificării în continuare a dezvoltării cooperării militaro-tehnice și de apărare-industrială între Ucraina și SUA, crearea de centre pentru repararea armelor și sistemelor de artilerie în stil occidental. Ucraina este interesată de cooperarea cu parteneri internaționali în creșterea propriilor capacități de producție de arme și produse conexe.

Întâlnirea, care este o altă confirmare a parteneriatului strategic dintre Ucraina și SUA. Împreună cu liderul Partidului Democrat din Senatul Statelor Unite Chuck Schumer, liderul Partidului Republican din Senat Mitch McConnell și senatorii au discutat probleme importante.

Situația de pe front, nevoile primare de apărare ale Ucrainei, necesitatea de a consolida capacitățile de apărare aeriană ucraineană, în special în legătură cu apropierea iernii. Formula de pace, provocări geopolitice globale, reconstrucția țării.

Vă mulțumim pentru fiecare vot exprimat în sprijinul Ucrainei, pentru fiecare proiect de lege care vizează tragerea la răspundere a Rusiei, impunerea de sancțiuni criminalilor ruși și realizarea unei păci juste.”