Formula 1: Lewis Hamilton CRITICA Mercedes, INGROZITOAREA Experienta Avuta de Pilot

Formula 1 Lewis Hamilton CRITICA Mercedes INGROZITOAREA Experienta Avuta Pilot

Formula 1 i-a provocat o experienta ingrozitoare lui Lewis Hamilton in cadrul Mareiul Premiu al Japoniei, iar asta deoarece pilotul britanic a decis sa critice din nou compania Mercedes din cauza masinii pe care i-o ofera, aceasta fiind foarte departe de a avea performantele pe care el le asteapta, iar asta il “costa” victorii pe circuitele pe care intra.

Formula 1 ne-a aratat ieri din nou faptul ca Max Verstappen a avut doar o sincopa la Singapore, iar asta pentru ca a iesit castigator in Japonia, lucru pe care multa lume il astepta si care s-a dovedit a fi 100% adevarat, pentru ca olandezul s-a plasat pe podium, iar multumita acestei victorii ramane principalul favorit pentru castigarea campionatului.

Formula 1 inca tine Mercedes departe de victoriile pe care le doreste echipa germana, iar asta pentru ca Lewis Hamilton se plange constant de masinile pe care le conduce si de modificarile care sunt facute, in final niciuna dintre ele nefiind suficient de buna pentru a-l ajuta sa castige cursele in care participa in fiecare weekend.

“Ieri a fost îngrozitor in calificari, dar am făcut câteva schimbări bune peste noapte, iar mașina se simțea foarte bine astăzi, așa că am fost mult mai mulțumit de ea. Din păcate, pur și simplu nu suntem suficient de rapizi, deci trebuie doar să continuăm să lucrăm departe. Suntem departe de forța aerodinamică din spate.

Așa că de aceea suntem atât de lenți în primul sector. Turele s-au simțit foarte bine, dar suntem la doar o secundă distanță, ceea ce este ca o nebunie. Daca nu reducem decalajul anul viitor,  vom fi încă un secund pe pistă, iar asta este cu siguranță îngrijorător pentru noi ca echipă.”