ING Bank Confirma SCHIMBARILE foarte IMPORTANTE pentru Clientii din Romania

ING Bank Confirma SCHIMBARILE IMPORTANTE Clientii Romania

ING Bank confirma in mod oficial o serie de schimbari foarte importante cu privire la clientii din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre noutati care ar trebui sa fie cunoscute de catre noi, si totul pentru ca aplicatia Home’Bank pentru iPhone si Android are parte de o serie de noutati bune.0

ING Bank explica mai jos ceea ce a schimbat in bine pentru clientii romani, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre noul formular de Plata in lei, care are scurtaturi pentru a simplifica procesul prin care putem transfera banii, incluzand si o sectiune de conturi favorite catre care putem sa trimitem foarte rapid bani.

ING Bank Confirma SCHIMBARILE foarte IMPORTANTE pentru Clientii din Romania

Mai mult decat atat, exista optiunea de a trimite rapid bani catre contactele noastre, una care sa ne permita sacanarea de coduri QR si exista posibilitatea de a completa numerele de telefon in locul conturilor IBAN, ING Romania incercand sa simplifice modul in care trimitem bani catre alte persoane acum.

ING Romania vorbeste deasemenea mai jos si despre opitunea de a sterge din lista de plati frecvente orice nu ne este tocmai util, astfel ca nu vom mai vedea acele plati in Raportul de Tranzactii, aplicatia fiind disponibila chiar acum pentru descarcare gratuita prin intermediul App Store si Google Play Store.

Avem un update ca un cocktail de vară: numa’ bun de servit rapid pentru o experiență răcoritoare. Am reîmprospătat formularul de Plată în lei și l-am garnisit cu shortcut-uri simpatice către Favorite, Contacte și Scanează QR și am pus drept umbreluță posibilitatea de a completa direct numerele de telefon în loc de IBAN.

În plus, acum poți șterge din lista de plăți frecvente orice nu-ți mai e util (nu te neliniști, vei vedea în continuare plățile respective în Raport tranzacții). Pe data viitoare, cu un Home’Bank mereu mai bun.