America Express: Decizia de ULTIMA ORA a Antena 1 pentru Sezonul Drumul Soarelui

America Express Decizia ULTIMA ORA Antena 1 Sezonul Drumul Soarelui

America Express, unul dintre cele mai asteptate reality show-uri ale momentului in Romania la ora actuala, este in centrul atentiei acum dupa o decizie foarte importanta luata de catre Antena 1 pentru show, iar asta deoarece a fost stabilita data la care urmeaza sa inceapa noul sezon la TV.

America Express este programat sa inceapa pe 21 octombrie la Antena 1, atunci urmand a fi difuzat episodul 1 al sezonului numit Drumul Soarelui, astfel ca urmeaza sa vedem toate provocarile pregatite de catre trustul media pentru concurentii care participa in momentul de fata la aventurile gandite.

America Express: Decizia de ULTIMA ORA a Antena 1 pentru Sezonul Drumul Soarelui

Puteti vedea in clipul video de mai jos unele dintre provocarile pe care Antena 1 le-a pus deja in aplicare pentru sezonul America Express, iar asta pentru ca exista foarte multe surprize extrem de interesante pe care compania le-a gandit si la care multe dintre vedete au participat pana in momentul de fata.

America Express va avea foarte multe de dezvaluit in cadrul sezonului numit Drumul Soarelui, iar asta pentru ca exista foarte multe surprize extrem de interesante despre care noi ar trebui sa stim in momentul de fata, ele fiind gandite pentru a ne permite sa ne bucuram de tot ceea ce au vedetele mai bun de aratat.

Vestea pe care o aștepta toată România. America Express continuă cu un nou sezon, din 21 Octombrie doar pe Antena 1 și AntenaPLAY. Premiera maraton Sâmbătă 20.00, Duminică 21.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30.