Formula 1: Lewis Hamilton CONTREAZA Mercedes, Anuntul de ULTIM MOMENT al Pilotului

Formula 1 Lewis Hamilton CONTREAZA Mercedes Anuntul ULTIM MOMENT Pilotului

Formula 1 se pregateste de un final de sezon dominat in totalitate de catre Max Verstappen, insa Lewis Hamilton se uita deja la sezonul urmator, mai ales ca Mercedes pregateste deja masi ape care o va trimite in curse, iar pilotul britanic il contreaza pe seful echipei, Toto Wolff, spunand ca nu tot din cea actuala ar trebui sa fie aruncat, ci refolosit in modelul din 2024.

Formula 1 a impus multe modificari pentru masinile care sunt folosite in curse, iar Mercedes nu a reusit cu modelul W14 sa gaseasca o combinatie perfecta pentru Lewis Hamilton, Toto Wolff aruncand ca actualul model urmeaza sa fie dat uitarii, dar britanicul spune ca exista unele elemente care functioneaza acum si ar trebui integrate in viitorul model de masina.

Formula 1 a fost “brutala” cu Lewis Hamilton si Mercedes in ultimii 2 ani, iar echipa germana cauta solutiile cele mai bune pentru a castiga din nou curse, insa avand in vedere problemele actuale, e greu de spus daca va fi gasita masura cea mai buna pentru a se face o masina care sa castige intr-adevar cursele la care participa pilotii echipei in lunile urmatoare.

“Desigur, nu vom arunca niciodată mașina. Aceste mașini sunt încă capodopere, chiar dacă nu sunt cea mai rapidă mașină din lume. Două mii de oameni au muncit atât de mult pentru a construi aceste lucruri și vor continua să facă parte din istoria noastră și din curba noastră de învățare.

Vor fi bucăți din el pe care încercăm să le schimbăm, încercăm să ne ținem de unele dintre aspectele pozitive, pentru că există întotdeauna aspecte pozitive, părți bune și rele și, prin urmare, încercăm să ne ținem de aspectele pozitive.”