LOVE Island: Imaginile de ULTIMA ORA de la PRO TV cu Primul Sezon din Romania!

LOVE Island Imaginile ULTIMA ORA PRO TV Primul Sezon Romania

LOVE Island, unul dintre cele mai asteptate si mai importante reality show-uri din Romania, a inceput deja, deocamdata doar online, insa cu aceasta ocazie putem sa vedem si primele imagini din locatia in care se desfasoara toata “actiunea”, concurentii avand ocazia de a se intalni pentru prima oara deja.

LOVE Island are primul episod publicat de catre PRO TV in cadrul platformei sale de streaming video la cerere, astfel ca oricine vrea sa urmareasca tot ceea ce s-a intamplat pana acum, are ocazia de a face asta, inainte ca la televizor sa fie publicate primele informatii din episodul acestei emisiuni TV.

LOVE Island: Imaginile de ULTIMA ORA de la PRO TV cu Primul Sezon din Romania!

PRO TV, dupa cum puteti vedea si mai jos in momentul de fata, a decis sa dezvaluie exclusiv online primele imagini din cadrul emisiunii, astfel ca orice fan, sau posibil fan, poate sa urmareasca totul acolo inainte ca LOVE Island sa fie difuzat la televizor, asa ca avem parte de o exclusivitate interesanta, din acest punct de vedere.

LOVE Island este un show extrem de interesant, iar asta pentru ca in alte tari in care a fost difuzat, a avut parte de multa apreciere in randul urmaritorilor, astfel ca e de asteptat ca inclusiv in Romania sa existe multi oameni dornici sa urmareasca totul inca de la primul episod difuzat la televiziune de catre PRO TV.

“Love Island, doar pe VOYO! Noile cupluri au parte de intimitate, să se cunoască reciproc: ”Îmi place că ești dominant, că te impui… eu asta caut”. Primele impresii ale concurenților despre cei cu care vor dormi în același pat: ”O să ai o surpriză!”. Ce reacție au avut concurentele când i-au văzut pe băieți pentru prima oară.