CEC Bank Transmite o Instiintare de ULTIMA ORA care Vizeaza Clientii din Romania

CEC Bank Transmite Instiintare ULTIMA ORA Vizeaza Clientii Romania

CEC Bank, una dintre principalele banci care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa le trimita clientilor din toata tara o instiintare oficiala cu privire la ceea ce ar trebui sa stie in legatura cu atacurile de tip phishing de care sunt vizati foarte multi romani, din pacate, in momentul de fata in tara.

CEC Bank explica mai jos faptul ca trebuie sa fim extrem de vigilenti in momentul in care primim mesaje precum cel de mai jos, iar asta pentru ca ele vin de la persoane care vor doar sa ne faca rau, lucru in legatura cu care trebuie sa fim extrem de atenti, pentru a nu ajunge sa fim pacaliti de raufacatori.

CEC Bank Transmite o Instiintare de ULTIMA ORA care Vizeaza Clientii din Romania

Conform celor de la CEC Romania, in momentul in care primim un mesaj de mai jos, ar trebui sa il privim foarte circumspect, iar asta deoarece banca nu ne trimite mesaje de acest gen in mod regulat, ele venind de la persoane care incearca sa ne pacaleasca pentru a ne fura banii, o problema care afecteaza tot mai multe persoane din tara.

CEC Romania incearca sa ii protejeze pe romani in fata acestui tip de pericole, iar asta pentru ca numarul atacurilor de tip phishing s-a inmultit exponential in ultimul an de zile, continuand sa apara tot mai multe tentative de a ii transforma pe romani in victimele celor care nu au alt obiectiv decat de a face rau.

Dacă ai primit un astfel de mail, nu este de la noi. CEC Bank nu le trimite clienților link-uri pentru completarea de informații bancare confidențiale. Îți recomandăm să accesezi site-ul băncii, pe care se regăsesc informații referitoare la canalele pe care le punem la dispoziție pentru actualizarea datelor personale.