Formula 1: Anuntul lui Lewis Hamilton, de ce NU are INCREDERE in Masinile Mercedes

Formula 1 Anuntul Lewis Hamilton de ce NU INCREDERE Masinile Mercedes

Formula 1 continua cu o serie de curse extrem de importante in perioada urmatoare, iar Lewis Hamilton aduce in atentia tuturor oamenilor ceea ce ar trebui sa faca Mercedes pentru a-i oferi toate sansele sa castige fiecare dintre cursele in care va fi implicat, iar asta pentru ca asteptarile oamenilor sunt extrem de mari in continuare.

Formula 1 a fost “spatiul de joaca” perfect pentru Lewis Hamilton pentru foarte multi ani de zile, insa pilotul britanic a criticat in repetate randuri Mercedes pentru faptul ca nu-i ofera masina potrivita pentru a castiga cursele in care concureaza, afirmand ca nu poate sa dea totul pentru a castiga de fiecare data, pentru ca nu are incredere in masina.

Formula 1 este nu doar foarte competitiva, ci si foarte periculoasa, iar Lewis Hamilton spune ca trebuie sa aiba incredere in masinile Mercedes pentru a-si atinge limitele superioare ale performantelor in fiecare cursa, lucrand cu inginerii germani pentru ca viitoarea masina W15 sa ii ofere ceea ce are nevoie pentru a castiga pe fiecare circuit pe care va participa.

“Încerc să mă împing la limită în fiecare cursă și cred în echipa mea. Dar este adevărat: dacă nu simți echilibrul în mașină, disponibilitatea ta de a-ți asuma riscuri devine mai mică. Sper că cantitatea de date pe care am colectat-o până acum anul acesta va avea un impact asupra noii mașini.

Aceasta este speranța întregii echipe Mercedes din toate fabricile. Cu toții trebuie să credem mereu în obiectivele noastre. Și să nu renunți niciodată. Ne vom întoarce. O putem face. Următorul pas către podiumul de vârf va veni. Și probabil va fi cel mai mare triumf al meu din cariera mea.”