Netflix: 2 PREMIERE foarte IMPORTANTE Anuntate Oficial pentru Abonati

Netflix 2 PREMIERE IMPORTANTE Anuntate Oficial Abonati

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din lume la ora actuala, a decis sa ii informeze pe abonatii din intreaga lume cu privire la 2 premiere foarte importante care urmeaza sa aiba loc, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre doua filme cu actori cunoscuti si foarte apreciati.

Netflix aduce intr-o prima faza in atentie filmul NYAD, cel care le are in rolurile principale pe Jodie Foster si Annette Bening, el fiind programat pentru a fi difuzat in cinematografe incepand cu data de 20 octombrie, in timp ce in cadrul platformei de streaming video la cerere va fi disponibil din data de 3 noiembrie.

Netflix: 2 PREMIERE foarte IMPORTANTE Anuntate Oficial pentru Abonati

Mai mult decat atat, cei de la Netflix intentioneaza sa puna in distributie din 2 noiembrie filmul All the Light we Cannot See, acesta fiind facut dupa romanul castigator al premiului Pulitzer, astfel ca vorbim despre o poveste impresionanta care este adusa in fata micilor ecrane ale foarte multor oameni.

Netflix mai are pregatite si alte titluri extrem de interesante pentru abonatii din intreaga lume, ele fiind programate pentru a fi lansate ori in luna octombrie, ori in luna noiembrie, asa ca ramane doar sa vedem cand vor fi toate oferite si cat de interesante se vor dovedi a fi pentru milioanele de abonati.

De la regizorii Free Solo Elizabeth Chai Vasarhelyi și Jimmy Chin — și cu Annette Bening și Jodie Foster în rolurile principale — NYAD este în cinematografe selectate pe 20 octombrie și pe Netflix pe 3 noiembrie. Bazat pe romanul câștigător al Premiului Pulitzer vine o poveste epică despre găsirea speranței, curajului și conexiunii umane în cele mai întunecate locuri. All the Light We Cannot See are premiera pe 2 noiembrie.