Volodimir Zelenski: Unde este Directionata ATENTIA Armatei Ucrainei in Plin RAZBOi cu Rusia

Volodimir Zelenski Unde este Directionata ATENTIA Armatei Ucrainei in Plin RAZBOi cu Rusia

Volodimir Zelenski dezvaluie unde anume este directionata atentia armatei ucrainiene in aceasta perioada in care razboiul dintre Ucraina si Rusia distruge vietile foarte multor oameni, iar asta pentru ca rusii se pregatesc de noi atacuri puternice in Donetsk si nu numai.

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos despre ceea ce se intampla in momentul de fata, dar si despre ceea ce urmeaza sa fie facut de catre armata tarii sale in cursul urmatoarelor luni, pentru protejarea cetatenilor care sunt afectati de ceea ce se intampla.

“În prezent, se acordă o atenție deosebită atât regiunii Harkov, cât și sudului, precum și regiunii Donețk, în special bătăliilor de lângă Avdiivka. Sunt recunoscător fiecărui războinic și fiecărei unități pentru rezistența lor.

În general, avem motive să lăudăm Brigăzile 53 și 110 Separate Mecanizate, 59 Brigăzi Separate de Infanterie Motorizată și puternica noastră 79 Brigădă de Asalt Aeropurtată. Numai în aceste zile și doar războinicii acestor brigăzi au distrus deja sute de vehicule blindate ale ocupanților.

Desigur, nu pot să nu menționez rezultatele Brigăzii 55 Separate de Artilerie, care luptă în direcția Zaporizhzhia. Vă mulțumesc, războinici! În mod tradițional precis. Mulțumesc tuturor celor care apără Ucraina! Slavă oamenilor noștri puternici!

Când vine vorba de protejarea vieților de agresiune și teroare, unul dintre factorii principali este continuitatea sprijinului. Stabilitatea rezistenței depinde de aceasta.

Suntem acum într-un punct în care se decide dacă agresiunea și teroarea vor deveni din nou modul normal în care o națiune se raportează la alta. Împreună putem crea un model de lucru despre cum să facem lumea în siguranță de elementul malefic al naturii umane.

El a spus acest lucru în timp ce s-a adresat participanților la cea de-a patra Mesă rotundă la nivel ministerial în cadrul reuniunilor anuale ale reprezentanților Băncii Mondiale și ai Fondului Monetar Internațional de la Marrakech.”