Instiintarea ENEL foarte IMPORTANTA Transmisa pentru Clientii din Romania

Instiintarea ENEL IMPORTANTA Transmisa Clientii Romania

ENEL, grupul de energie care deserveste milioane de clienti din toata Romania pentru furnizarea de servicii de energie electrica si gaze naturale, anunta in le transmite in mod oficial clientilor o instiintare extrem de importanta cu privire la ceea ce ar trebui sa stie vis-a-vis de folosirea corecta a echipamentelor electrice.

ENEL explica mai jos cum anume ar trebui sa folosim in modul cel mai corect echipamentele electrice din case, pentru a avea parte de un consum redus de la acestea, dar si de cele mai bune performante, lucru pe care oricare dintre oameni si-l doreste, in final, asa ca sfaturile ar putea fi extrem de utile pentru noi.

Conform celor de la ENEL Romania, utilizarea corecta a echipamentelor electrice in intrega lor durata de viata, poate aduce si o folosire pentru o perioada mai indelungata de timp, astfel ca inlocuirea lor nu se va face la fel de rapid precum in alte cazuri, deci e important sa avem in vedere inclusiv aceste aspecte.

ENEL Romania incearca sa ii ajute pe romani sa beneficieze de cele mai bune experiente cand vine vorba despre utilizarea electrocasnicelor, iar sfaturile de mai jos sunt disponibile in format extins inclusiv pe website-ul companiei, asa ca daca sunteti interesati de ele, puteti intra si acolo pentru a descoperi mai multe informatii.

#FiiSmartPeEnergie și alege să folosești eficient și corect echipamentele electrice și electrocasnicele din casă, pe întreaga lor durată de viață. Reciclează-le la finalul ciclului de folosire și, când îți cumperi unele noi, optează pentru echipamente cât mai eficiente energetic, cu un impact redus asupra mediului și care te ajută să faci economie pe termen lung.