Vodafone: Bani Gratuit pentru Clientii Revolut, Cum ii Obtine Oricine

Vodafone Bani Gratuit Clientii Revolut Cum Obtine Oricine

Vodafone, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania la ora actuala, ii anunta in mod oficial pe toti clientii, care au si conturi Revolut, ca li se ofera gratuit bani, daca aleg sa isi foloseasca cardurile din platforma financiara pentru a face plati prin intermediul aplicatiei MyVodafone.

Vodafone spune ca oricare dintre clientii care nu au cont Revolut inca, dar isi fac unul prin Vodafone Happy, vor primi 100 de LEI cashback gratuit in momentul in care isi fac acel cont, ceea ce trebuie sa fie stiut de catre toti romanii care inca nu-si facusera un cont in cadrul platformei financiare.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, separat de banii oferiti gratuit pentru a va face un cont Revolut, cei de la Vodafone Romania ofera deaemenea cate 35 de LEI cashback de 2 ori daca platiti facturi, sau reincarcati cartele prin aplicatia MyVodafone, pentru un total de 170 de LEI sub forma de cashbacks de la companie.

Vodafone Romania vorbeste mai jos despre ceea ce inseamna tot ceea ce a decis sa ne ofere, dar si cum puteti sa profitati foarte rapid de tot, deci merita sa aveti in vedere tot ceea ce ne transmite compania in momentul de fata, pentru ca promotia e disponibila pentru o perioada limitata de timp in Romania.

Când primești până la 170 lei cashback pentru distracție, poți să-i scoți pe ai tăi la o plimbare plină de aventuri. Ai 100 de lei cashback dacă îți faci un cont Revolut prin Vodafone Happy și până la 35 de lei cashback 2 luni dacă îți reîncarci cartela sau îți plătești factura prin aplicația My Vodafone, folosind noul card, pentru un maximum de 2 plăți, în perioada campaniei.