RO-ALERT: Mesajul de Alerta care a Pus in Garda Romanii din Ploiesti

RO-ALERT Mesajul de Alerta care a Pus in Garda Romanii din Ploiesti

RO-ALERT continua sa fie utilizat de catre autoritatile din Romania nu doar pentru a-i avertiza pe oameni in legatura cu fenomene meteorologice de vreme severa, ci si pentru a-i alerta in legatura cu animalele periculoase care pot sa le puna viata in pericol in orice moment.

Asta s-a intamplat ieri in Ploiesti, cand un mesaj RO-ALERT a fost trimis de catre autoritati pentru a ii avertiza pe oameni in legatura cu prezenta unui urs, care circula nestingherit prin localitate si care putea pune in pericol iata foarte multor persoane.

“RO-Alert: alertă extremă! A fost semnalata prezenta unui urs in localitatea Ploiesti, strada Drumul Sarii! Evitati zona, ramaneti in locuinte! Pastrati distanta fata de animal si nu incercati sa va fotografiati cu acesta sau sa il hraniti. Fara sa va expuneti pericolului protejati animalele din gospodarie.

RO-ALERT Mesajul de Alerta care a Pus in Garda Romanii din Ploiesti urs

The presence of a bear was reported in Ploiesti /Sarii Road street! Avoid the area, stay indoor! Stay away from the animal and do not try to take pictures of it or feed it. Protect your pets/livestock without putting your life in danger. ISU PRAHOVA”