BANCA Transilvania: Anunt in ATENTIA Clientilor Romani, ce Trebuie sa Stie Toti!

BANCA Transilvania a publicat un anunt extrem de important, de care sunt vizati direct clientii sai din Romania, aducandu-le acestora in imediata atentie unele dintre beneficiile BT Pay.

BANCA Transilvania Anunt ATENTIA Clientilor Romani Trebuie Stie Toti

BANCA Transilvania, una dintre principalele institutii financiare din Romania la ora actuala, le vorbeste in mod oficial tuturor clientilor din tara despre ceea ce ar trebui sa stie chiar in acest moment, iar asta pentru ca aplicatia BT Pay este pusa in centrul unor explicatii privind siguranta banilor din conturile oamenilor.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca aplicatia BT Pay ne ofera posibilitatea de a gestiona foarte usor banii din conturi, in timp ce putem realiza inclusiv plati mobile cu telefoanele, putem sa transferam bani, sa scoatem bani de la bancomate, sau chiar mai mult decat atat, totul gandit in beneficiul nostru.

Conform celor de la BANCA Transilvania, aceste beneficii ne aduc si mai multa siguranta in ceea ce priveste gestionarea banilor, utilizarea lichiditatilor putand fi eliminata, cel putin partial, daca alegem sa facem plati mobile folosindu-ne telefoanele, dar si platforma BT Pay, pe care o ofera institutia financiara acum.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau o varietate de informatii foarte relevante si importante cu privire la ceea ce ne poate oferi BT Pay, dar si cu privire la ceea ce nu ne poate oferi, asa ca depinde de fiecare sa aleaga daca vrea sa afle mai multe, sau nu, insa aveti ce sa descoperiti, daca alegeti sa le cititi.

“Cu BT Pay plățile sunt rapide și sigure și nici măcar nu mai trebuie să intri în app. Doar deblochezi telefonul, îl apropii de POS și plătești direct cu cardul principal de plată. Așa îți poți lăsa portofelul și banii cash acasă: telefonul îl ai deja cu tine, iar plata se face pe loc.”