Ministrul Apararii: Decizii IMPORTANTE pentru Militarii Romani, ce este Transmis in Mod Oficial!

Ministrul Apararii aduce in imediata atentie a milioane de romani o serie de hotarari foarte importante care au fost luate pentru militari, iata ce a fost decis.

Ministrul Apararii Decizii IMPORTANTE Militarii Romani este Transmis Mod Oficial

Ministrul Apararii le vorbeste milioanelor de romani din intreaga tara despre deciziile importante care au fost luate in mod oficial pentru militarii romani, iar asta pentru ca Angel Tîlvăr a fost prezent zilele trecute la un nou Centru Medical de Diagnostic si Tratament Ambulatoriu, care a fost inaugurat la Arad.

Ministrul Apararii explica mai jos de ce sunt importante aceste centre pentru romani, iar asta deoarece ele pot contribui substantial la cresterea calitatii actelor medicale de care benfeiciaza romanii, si mai multe detalii despre ceea ce se intampla puteti vedea chiar acum mai jos, direct de la MApN.

“Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu ,,Sfântul Iosif cel Nou” din Arad și-a deschis porțile pentru viitorii pacienți. România are nevoie de infrastructură medicală nouă și mă bucur că, la Arad, Ministerul Apărării Naționale contribuie la asigurarea de servicii medicale de înaltă calitate pentru personalul militar din județele Arad, Timiș, Caraș Severin și Bihor, pentru seniorii armatei noastre.

Pentru personalul din alte instituții din sistemul național de apărare, pentru familiile acestora și pentru toți cetățenii care vor dori să se adreseze unității medicale. La ceremonia de inaugurare au fost prezenți locțiitorul șefului Statului Major al Apărării, general-locotenent Gheorghiță Vlad, șeful Statului Major al Forțelor Terestre, general-maior Ciprian Marin, șeful Direcției Medicale a MApN, general-maior medic conf. univ. dr. Dragoș Popescu și șefi ai unor structuri centrale ale MApN.

Clădirea Centrului Medical, în care a funcționat anterior Ambulatoriul de specialitate C.F. Arad, a fost preluată, în anul 2018 de Ministerul Apărării Naționale de la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. A urmat un amplu proces de reabilitare, lucrări complexe de reparații capitale, amenajare și dotare, conform standardelor necesare acreditării și funcționării ca facilitate medicală de diagnostic și tratament ambulatoriu.

Valoarea totală a investiției se ridică la 10,7 milioane lei, fonduri care provin exclusiv din bugetul Ministerului Apărării Naționale. CMDTA Arad, care va funcționa în subordinea Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara, este destinat acordării asistenței medicale în regim ambulatoriu pentru personalul activ, în rezervă și în retragere din cadrul structurilor sistemului național de apărare, veterani de război și din teatrele de operații și membrii familiilor acestora.

Precum si celorlalți asigurați din sistemul OPSNAJ, dar și persoanelor din afara acestor structuri, cetățeni ai municipiului Arad și nu numai. Comandantul Spitalului Militar din Timișoara, colonel medic Mihaela Roxana Nicolin a prezentat oaspeților noua structură medicală din subordine, dotată cu aparatura nouă și performantă.”