WhatsApp: 2 Noi Funcții Descoperite pentru iPhone și Android, ce aduc Nou!

WhatsApp lucrează în secret la 2 schimbări importante pentru aplicațiile dedicate iPhone și Android, iată ce a fost descoperit și cat de importante vor fi ele.

WhatsApp 2 Noi Funcții Descoperite iPhone Android aduc Nou

WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie instantanee, continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin introducerea de noi funcționalități și actualizări constante. Recent, grație celei mai noi versiuni beta pentru Android 2.23.23.2, disponibilă pe Google Play Store, am descoperit că WhatsApp plănuiește să adauge funcționalități de trimitere a mesajelor vocale și a stickerelor în canale, într-o actualizare viitoare a aplicației.

Până în prezent, opțiunile de partajare a mesajelor în cadrul canalelor WhatsApp au fost destul de limitate, permițând utilizatorilor să trimită doar mesaje text, fotografii, videoclipuri și GIF-uri. Cu toate acestea, aceasta se va schimba în curând, datorită noilor funcționalități pe care WhatsApp le pregătește pentru utilizatorii săi.

Utilizatorii WhatsApp vor putea, în viitor, să trimită mesaje vocale în canalele lor. Aceasta reprezintă o adăugire semnificativă, având în vedere popularitatea în creștere a mesajelor vocale în rândul utilizatorilor de aplicații de mesagerie. În plus, introducerea stickerelor va oferi o modalitate mai expresivă și mai distractivă de a comunica în cadrul canalelor.

Pe lângă aceste noi tipuri de mesaje, WhatsApp Messenger lucrează și la îmbunătățirea modului în care reacțiile la mesaje sunt gestionate în cadrul canalelor. Grație actualizării beta 2.23.23.3 pentru Android, disponibilă de asemenea pe Google Play Store, am descoperit că WhatsApp Messenger va introduce filtrarea reacțiilor la mesaje pentru canale. Aceasta va facilita vizualizarea reacțiilor contactelor la actualizările de canal, oferind administratorilor de canale o modalitate mai eficientă de a evalua modul în care conținutul lor este primit și apreciat de către contacte.

Noul filtru disponibil in viitor in WhatsApp pentru vizualizarea listei de reacții la actualizările de canal este, deocamdată, disponibil doar pentru un număr limitat de testeri beta. Cu toate acestea, odată ce funcționalitatea va fi rafinată și testată în mod corespunzător, este de așteptat să fie disponibilă pentru toți utilizatorii.

WhatsApp își continuă tradiția de a inova și de a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi prin introducerea de noi funcționalități și îmbunătățiri. Adăugarea posibilității de a trimite mesaje vocale și stickere în canale, precum și îmbunătățirea gestionării reacțiilor la mesaje, sunt doar câteva dintre modurile în care WhatsApp își propune să ofere o experiență de comunicare mai bogată și mai interactivă utilizatorilor săi. Abia așteptăm să vedem aceste noi funcționalități în acțiune și să descoperim cum vor îmbunătăți ele modul în care comunicăm în cadrul canalelor WhatsApp.