DIGI RCS & RDS: Instiintare pentru Milioane de Clienti, ce da GRATUIT si Multi Nu Stiau!

DIGI RCS & RDS a publicat in mod oficial o instiintare despre care ar trebui sa stie foarte multi clienti din Romania, iata ce ofera gratuit acum.

DIGI RCS & RDS Instiintare Milioane Clienti GRATUIT Multi Nu Stiau

DIGI RCS & RDS, unul dintre grupurile de telecomunicatii din Romania care are numere foarte mari de clienti la nivelul intregii tari, ii instiinteaza pe multi dintre ei in legatura cu o decizie importanta de a le oferi gratuit, pentru abonamentele de internet Fibernlink, spatiu de stocare gratuit in cadrul DIGI Storage.

DIGI RCS & RDS ofera de ceva vreme zeci de GB de trafic de internet gratuit pentru toti clientii care incheie abonamente de internet Fiberlink, cate 20 GB de spatiu gratuit in DIGI Storage pentru cei cu abonamente Fiberlink 500, sau 50 GB de spatiu gratuit in DIGI Storage pentru cei care au abonamente Fiberlink 1000.

Pe website-ul celor de la RCS & RDS sunt oferite mai multe explicatii cu privire la felul in care putem profita de acest spatiu de stocare, iar asta pentru ca trebuie sa ne facem un cont in cadrul website-ului si sa activam optiunea de a beneficia de spatiu, iar abia apoi vom putea sa accesam DIGI Storage.

RCS & RDS este una dintre putinele companii din Romania care le ofera clientilor sai posibilitatea de a se bucura de atat de mult spatiu de stocare gratuit in momentul de fata, asa ca merita sa avem in vedere aceasta optiune, pentru ca ea nu e disponibila pentru o perioada prea lunga de timp.

Serviciul de stocare date în cloud Digistorage. Alege cel mai mic preț pentru cel mai mare spațiu de stocare. Ai până la 5 TB spațiu pentru stocarea celor mai importante fișiere și documente. Alege pachetul Digi Net Fiberlink 1000 și primești 50 GB gratuit spațiu de stocare sau Digi Net Fiberlink 500 și primești 20 GB gratuit spațiu de stocare. Pentru celelalte pachete de internet, serviciul este contra-cost.