Netflix Anunță Zeci de Filme și Seriale care vor fi Lansate în Noiembrie

Netflix a anuntat in mod oficial zeci de filme si seriale care vor fi lansate in cursul lunii noiembrie pentru sutele de milioane de abonati din intreaga lume.

Netflix Anunță Zeci Filme Seriale Lansate Noiembrie

În luna noiembrie, Netflix aduce o serie de noi adăugiri captivante în biblioteca sa, oferind abonaților o varietate largă de seriale, filme, documentare și conținut de comedie. Iată o privire asupra celor mai așteptate titluri care vor fi disponibile în curând.

Seriale

2 noiembrie: “All the Light We Cannot See”: Un nou serial dramatic care promite să captiveze publicul cu povestea sa intensă și emoționantă.

3 noiembrie: “Selling Sunset: S7” și “The Crown: S6 Part 1”: Fanii “Selling Sunset” se pot bucura de un nou sezon plin de dramă și case de lux, în timp ce “The Crown” revine cu prima parte a sezonului său al șaselea, continuând să exploreze viața familiei regale britanice.

14 noiembrie: “Dubai Bling: S2” și “The Netflix Cup: Swing to Survive”: O incursiune în viața de lux din Dubai și un eveniment sportiv inedit pentru fanii Netflix.

16 noiembrie: “Squid Game: The Challenge”: O surpriză pentru fanii fenomenului global “Squid Game”, acest serial promite să aducă noi provocări și emoții puternice.

22 noiembrie: “Virgin River: S5 Part 2”: Continuarea sezonului cinci din seria îndrăgită “Virgin River” este așteptată cu nerăbdare de fanii fideli.

30 noiembrie: “Obliterated”: Un nou serial plin de acțiune și suspans, care promite să țină telespectatorii cu sufletul la gură.

Filme

1 noiembrie: “Locked In” și “Wingwomen”: Două filme noi care oferă opțiuni diverse pentru o seară de film reușită.

3 noiembrie: “NYAD”: Un film inspirațional bazat pe o poveste adevărată, care nu trebuie ratat.

10 noiembrie: “The Killer”: Un thriller captivant care promite să ofere o experiență cinematografică intensă.

16 noiembrie: “Best. Christmas. Ever!”: O comedie festivă perfectă pentru a intra în spiritul sărbătorilor de iarnă.

17 noiembrie: “Rustin” și “Leo”: Două filme dramatice care explorează teme profunde și emoționante.

30 noiembrie: “Family Switch”: O comedie de familie amuzantă și inedită, ideală pentru a fi vizionată împreună cu cei dragi.

Documentare

1 noiembrie: “Mysteries of the Faith”: O incursiune în lumea misterioasă și fascinantă a credinței și spiritualității.

3 noiembrie: “Sly”: Un documentar care explorează viața și cariera muzicianului Sylvester Stallone.

8 noiembrie: “Escaping Twin Flames” și “Robbie Williams: US”: Două documentare captivante care oferă perspective unice asupra relațiilor complexe și a vieții unei vedete de muzică.

14 noiembrie: “How to Become a Mob Boss”: Un documentar intrigant care explorează lumea crimei organizate.

17 noiembrie: “The Dads”: Un omagiu adus taților din întreaga lume, acest documentar promite să fie emoționant și inspirațional.

20 noiembrie: “Stamped from the Beginning”: O explorare a rasismului care afecteaza SUA de secole.

22 noiembrie: “High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America: S2”: Continuarea seriei documentare care explorează impactul bucătăriei afro-americane asupra culturii americane.

Comedie

7 noiembrie: “The Improv: 60 and Still Standing”: Un spectacol de stand-up comedy care sărbătorește 60 de ani de existență a celebrului club de improvizație.

15 noiembrie: “Matt Rife: Natural Selection”: Un nou special de stand-up care promite să aducă râsete și bună dispoziție.

28 noiembrie: “Verified Stand-Up. ER FO”: O selecție de rutine de stand-up comedy, garantate să vă facă să râdeți cu lacrimi.

Pe lângă toate aceste noutăți, Netflix aduce și o serie de titluri îndrăgite înapoi în biblioteca sa, de la filme clasice precum “The Big Lebowski” și “The Social Network”, până la seriale populare ca “Six Feet Under” și “Downton Abbey”. Indiferent de preferințele dvs., Netflix are ceva pentru fiecare în luna noiembrie.