Vestea Orange pentru Romani, Cati Bani se dau GRATUIT de Black Friday 2023 ?

Orange a decis sa ii anunte oficial pe clientii din Romania in legatura cu banii pe care ii da gratuit de Black Friday 2023, iata ce trebuie sa stii.

Vestea Orange Romani Cati Bani dau GRATUIT Black Friday 2023

Orange, de departe cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania la ora actuala, a decis sa le aduca in atentie tuturor clientilor din Romania ceea ce le da gratuit de Black Friday 2023, impreuna cu VISA, daca aleg sa-si foloseasca cardurile VISA Orange Money, pentru achizitii de minim 300 de LEI din Romania.

Orange explica mai jos faptul ca oricare dintre Romanii care aleg sa profite de aceasta promotie speciala, vor avea ocazia de a castiga 4 premii in valoare de 5.000 de euro fiecare, si nu conteaza daca facem achizitiile folosind carduri VISA Orange Money de debit, sau de credit, pentru ca vom putea castiga oricum.

Puteti vedea mai jos explicatiile pe care cei de la Orange Romania le ofera pentru clientii din toata tara in momentul de fata, iar in baza lor va puteti face o idee cat se poate de clara cu privire la ceea ce inseamna aceasta campanie derulata exclusiv pentru clientii care au carduri emise de catre Orange Money.

Orange Romania nu este la prima campania de acest gen derulata in Romania, dar cu siguranta nu va fi nici ultima, insa nu se stie cand anume dupa Black Friday 2023 va mai derula alta similara, asa ca e bine sa profitati acum de tot, inainte ca promotia sa dispara, cel mai probabil pana la final de an 2023.

Ai șanse de câștig la fiecare plată online, indiferent de valoare, efectuată prin orice card Orange Money, de debit sau de credit, emis anterior sau în perioada campaniei. Mai multe tranzactii online, mai multe sanse de câștig.

Poți câștiga prin tragere la sorți unul din cele 4 premii in valoare fiecare de 5.000 Euro, la orice plată efectuată online cu un card VISA Orange Money de debit sau credit. În plus, poți alege plata între 2 și 12 rate cu 0% dobândă, pentru orice plată de minimum 300 de lei cu cardul de credit Orange Money. Pentru a alege numarul de rate, intră în aplicatia Orange Money imediat după efectuarea plății.