Două Schimbări din iPhone 16 Dezvăluite, ce vrea Apple să faca in 2024

iPhone 16 este în plin proces de dezvoltare la compania Apple, planurile celor din Cupertino fiind dezvăluite acum, cu 2 schimbări anunțate.

Două Schimbări iPhone 16 Dezvăluite vrea Apple faca 2024

Apple este renumită pentru inovațiile sale constante în domeniul tehnologiei mobile, iar seria iPhone nu face excepție. Cu fiecare model nou, așteptările cresc și utilizatorii sunt curioși să afle ce noutăți vor aduce următoarele dispozitive.

Recent, un leaker cunoscut pe Weibo, Instant Digital, a împărtășit informații despre posibilele caracteristici ale viitorului iPhone 16, care promit să aducă schimbări semnificative designului și funcționalității.

iPhone 16, conform leakerului, ar urma să fie echipat cu un buton suplimentar. Apple plănuiește de asemenea să relocheze antena mmWave în partea stângă a dispozitivului, în loc de partea dreaptă, pentru a face loc pentru acest nou buton. Se spune că butonul “Action Button” al iPhone 16 Pro va fi integrat perfect în corpul dispozitivului, trecând la tehnologia solid-state pentru acest buton, în locul designului standard actual.

Deși se așteaptă schimbări la Butonul de Acțiune, se spune că butoanele de volum și butonul de alimentare vor rămâne la fel, fără schimbări. Aceste butoane nu sunt în prezent de tip solid-state, deși planurile Apple ar putea să se schimbe în viitor.

Informațiile furnizate de leaker confirmă zvonuri anterioare aparute in toamna, care evidențiau butonul suplimentar așteptat să apară pe iPhone 16. Apple numește intern acest buton “Capture Button”, dar încă nu este clar pentru ce anume va fi folosit. Butonul va fi situat sub butonul de alimentare, pe partea dreaptă a dispozitivului, și va fi un buton capacitiv, nu unul standard.

iPhone 16 și iPhone 16 Pro urmează să beneficieze de aceste schimbări pe care compania Apple intenționează să le facă pentru viitoarea serie, astfel că vorbim despre decizii care ar trebui să fie benefice pentru un număr foarte mare de utilizatori. Conform informațiilor apărute până acum, seria iPhone 16 ar trebui să fie lansată în toamna anului viitor, probabil în septembrie.