ENEL: Informarea Oficiala IMPORTANTA, ce ii Anunta pe Clientii din Romania

ENEL Informarea Oficiala IMPORTANTA Anunta Clientii Romania

ENEL, grupul de energie din Romania care furnizeaza gaze naturale si energie electrica pentru milioane de romani din toata tara, a decid sa le vorbeasca tuturor romanilor despre ceea ce ar trebui sa stie in momentul de fata cu privire la modul in care pot sa-si reduca substantial consumul de energie, pentru a avea facturi mai mici.

ENEL vorbeste mai jos deprizele inteligente si utilitatea lor in reducerea consumului de energie din propriile case, iar asta pentru ca folosindu-le, putem sa reducem cu chiar si pana la 10% consumul de energie pe care il avem lunar, ceea ce anual inseamna o economie substantiala pentru curentul electric.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la ENEL Romania au creat o pagina speciala in propriul website, prin care ne ofera posibilitatea de a descoperi mai multe informatii cu privire la modul in care putem face economii mari la consumul de energie, si in contextul global actual, ele pot fi extrem de importante pentru multi.

ENEL Romania nu este singura companie de energie care face recomandari de acest gen pentru clientii din Romania, astfel ca si de la altele vom vedea lucruri similare, dar mai mult decat atat, chiar daca nu sunteti clienti ai sai, puteti sa va folositi de aceste recomandari inclusiv si in cazul altor companii.

Fii Smart Pe Energie și alege să înlocuiești prizele obișnuite de acasă cu unele inteligente, pe care le poți controla de la distanță, astfel încât să le pornești doar când ai nevoie de ele. Astfel, faci o economie de aproximativ 10% la consumul anual de energie electrică! Te așteptăm pe Electripedia, unde am adunat tot ce trebuie să știi despre reducerea consumul de energie.