Formula 1: Lewis Hamilton si Mercedes fac Anunturile DEZAMAGITOARE pentru Multi Fani

Formula 1 Lewis Hamilton Mercedes fac Anunturile DEZAMAGITOARE Multi Fani

Formula 1 va continua in weekend cu Marele Premiu al Braziliei, iar Lewis Hamilton si Mercedes fac deja anunturi dezamagitoare pentru foarte multi dintre fani, iar asta pentru ca seful echipei, Toto Wolff, confirma faptul ca masina W14 are probleme in continuare, iar pilotul britanic nu va putea obtine totul de la ea nici acum.

Formula 1 a impus o serie de standarde pentru masinile care concureaza pe circuite, iar Lewis Hamilton nu a reusit sa mai castige vreun titlul din acel moment, insa Mercedes da de inteles ca asta nu se va intampla prea curand, din cauza problemelor pe care inca le are masina pe care a conceput-o, in ciuda eforturilor de a le rezolva.

Formula 1 va continua nu doar anul acesta, ci si anul viitor, insa Lewis Hamilton are nevoie de o masina mult mai buna pentru a putea face fata Red Bull si lui Max Verstappen, iar asta pentru ca actuala masina gandita de catre cei de la Mercedes este foarte departe de a face fata performantelor oferite de catre competitori.

“Nu vreau să ridic așteptările prea mari pentru Brazilia, pentru că anul trecut a fost un pic o surpriză faptul că am dominat în acest weekend. Suntem prea târâși, avem prea multă rezistență la aer. Nici DRS-ul nostru nu cred că este la același nivel cu celelalte. Afirma Toto Wolff.

Mașina este destul de „peak” în calificări cu puțin combustibil. Dar dacă o umpleți, mașina merge mai bine. Pentru că, evident, erau cu cel puțin 1,5 secunde pe tur mai rapid decât noi în Bahrain la începutul anului. Așa că trebuie să ne asigurăm că nu este cazul în Bahrain [2024]. afirma Lewis Hamilton.”