Avertisment RO-ALERT de Vijelie Puternica in Constanta Astazi

RO-ALERT a fost utilizat astazi de catre IGSU Constanta pentru a-i avertiza pe unii dintre locuitorii judetului in legatura cu o vijelie puternica.

Avertisment RO-ALERT de Vijelie Puternica in Constanta Astazi

Un avertisment RO-ALERT a fost trimis astazi pe telfeoanele oamenilor din anumite zone ale judetului Constanta, iar asta deoarece o vijelie foarte puternica a afectat mai multe regiuni din Dobrogea, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre o situatie foarte serioasa, inregistrata.

RO-ALERT a fost folosit de catre IGSU Constanta pentru a-i avertiza pe oameni in legatura cu vijelia cu vanturi de pana la 90 km/h, ploi torentiale, descarcari electrice si grindina, totul punand in serioasa dificultate foarte multe persoane.

“Avertizare meteo de vijelie puternica, cu rafale de 70 … 90 km/h, averse torentiale, frecvente descarcari electrice, grindina. Evitati deplasarile si luati masuri de adapostire si autoprotectie! Interval: 04.11.2023, 15:05 – 17:00.

Weatheralert – heavy storm, with wind gusts of 70 … 90 km/h, torrential downpours, frequent lightning, hail. Avoid travel, take shelter and self-protection actions! Interval: 04.11.2023, 15:05 – 17:00. IGSU.”