Comisioanele Bancare nu vor Creste in Romania, dupa Limitarea platilor Cash

Comisioanele bancare nu vor creste in Romania dupa limitarea platilor cash, Marcel Ciolacu anuntandu-i pe romani cu privire la decizia luata de banci.

Comisioanele Bancare nu vor Creste Romania dupa Limitarea platilor Cash

Comisioanele bancare nu vor creste in Romania dupa limitarea platilor cash de catre Guvernul Romaniei, premierul Marcel Ciolacu facand in mod oficial anuntul in cursul acestei seri, el avand o discutie cu reprezentantii bancilor din toata tara, astazi.

Marcel Ciolacu spune ca nu vor creste comisioanele nici pentru persoanele fizice, nici pentru persoanele juridice, asa cum anuntasera bancile saptamana trecuta, decizia lor fiind, aparent, una arbitrara care nu ar avea vreo justificare reala, asa ca s-a renuntat la ea.

Bancile din Romania au discutat cu reprezentantii Guvernului Romaniei despre situatia actuala dupa limitarea platilor cash, iar intr-un final romanii sunt cei care ies mai castigati din intreaga situatie, asa ca ne putem bucura de acest consens foarte important.

Marcel Ciolacu, prim-ministru al Romaniei: Comisioanele bancare NU vor crește în România nici pentru persoanele fizice, nici pentru cele juridice. Acesta este acordul la care am ajuns astăzi cu Asociația Română a Băncilor și cu reprezentanții celor mai importante bănci din România, dar și cu cei ai BNR.

Mă bucur că argumentele aduse au fost pe deplin înțelese și le mulțumesc pentru deschiderea la dialog. Dialogul este calea prin care putem găsi cele mai bune soluții atât pentru oameni, cât și pentru economie.