BANCA Transilvania: Anunt de ULTIMA ORA privind Comisioanele Bancare ale Romanilor

BANCA Transilvania ii anunta in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu o decizie de ultima ora privind comisioanele bancare.

BANCA Transilvania crestere comisioane

BANCA Transilvania, una dintre cele mai importante institutii financiare din Romania la ora actuala, a decis sa transmita un anunt oficial de ultima ora cu privire la comisioanele bancare pe care le platesc clientii, afirmand ca amana deocamdata cresterea acestora, asa cum s-a zvonit saptamana trecuta.

BANCA Transilvania spune ca amana cresterea comisioanelor pentru operatiunile cu numerar, cand vine vorba despre clientii din Romania, anuntul fiind facut in urma discutiilor care au avut loc inclusiv la Palatul Victoria, cu premierul Marcel Ciolacu, astfel ca romanii pot sta linistiti, deoarece nu vor plati mai mult cand decid sa faca operatiuni cu numerar la banca, in orice moment.

Mai mult decat atat, cei de la BANCA Transilvania transmit deasemenea faptul ca ar avea printre cele mai mici comisioane la procesarea numerarului, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice, dar si cea mai mare retea de ATM-uri din tara, cu un numar de 1.850 de unitati la nivelul intregului teritoriu.

BANCA Transilvania spune ca proceseaza peste 100 de miliarde de LEI anual, o cifra uriasa, care arata totusi cat de importanta este banca pentru romanii si companiile care folosesc in fiecare zi numerar, in final banca spunand ca nu exista vreo legatura intre limitarea platilor cash si cresterea comisioanelor, teoretic.


Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, referitoare la faptul că Banca Transilvania a mărit comisioanele la anumite operațiuni cu numerar, menționăm. BT are printre cele mai mici comisioane la procesarea numerarului, atât în cazul persoanelor fizice, cât și pentru companii.

BT are cea mai mare rețea de ATM-uri din România. BT a crescut numărul de bancomate și a menținut numărul unităților care operează cash. Între ajustarea comisioanelor aplicate de BT și măsurile fiscale anunțate recent nu există nicio legătură. Totuși, BT a decis să amâne, pentru moment, orice creștere a comisioanelor la operațiunile cu numerar.