CEC Romania Aduce in Atentia Clientilor o Problema care ii Poate Lasa Fara Bani

CEC Romania furt bani

CEC Romania, una dintre principalele si cele mai vechi institutii financiare din Romania la ora actuala, aduce in atentia tuturor clientilor din tara 2 mesaje extrem de importante, pe care ei ar trebui sa le aiba in vedere in momentul de fata si pe care ar trebui sa le respecte.

CEC Romania vorbeste intr-o prima faza despre faptul ca maine noapte ,intre orele 02:00 si 05:00, urmeaza sa deruleze o serie de lucrari de mentenanta, din cauza carora serviciile de Internet si Mobile Banking vor fi din nou indisponibile, la doar cateva zile dupa o situatie similara.

CEC Romania transmite deasemenea si o atentionare cu privire la atacurile de tip phishing care au loc in tara noastra, iar asta pentru ca din cauza lor pot fi furati foarte usor banii oamenilor, in general fara ca ei sa stie ca vor ramane fara sume importante de bani, asa ca trebuie sa fim extrem de vigilenti tot timpul.

Vă informăm că mâine, 9 noiembrie 2023, în intervalul orar 2:00-5:00, din cauza efectuării unor lucrări tehnice, serviciul prin care se poate achiziționa rovinieta va fi indisponibil. De asemenea, începând cu ora 7:00, timp de 60 de minute, este posibil ca serviciile de Internet și Mobile Banking să fie indisponibile. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Atenție la mesajele trimise de pe adrese de e-mail contrafăcute sau inexistente cu scopul de a frauda clienții, solicitând în numele băncii verificarea unei activități suspecte din cont sau deblocarea contului. Inițiativele de acest tip au toate același scop: colectarea de date personale și accesul la conturile bancare ale clienților.