GTA 6 Confirmat Oficial de Rockstar Games, Împreuna cu Primul Trailer

GTA 6 a fost confirmat in mod oficial de catre Rockstar Games, compania anuntand si cand urmeaza sa fie lansat primul trailer pentru viitorul joc.

GTA 6 Confirmat Oficial de Rockstar Games, Împreuna cu Primul Trailer

Luna viitoare se împlinește un sfert de secol de când Rockstar Games își deschidea porțile. Grație sprijinului incredibil al jucătorilor din întreaga lume, am avut ocazia să creăm jocuri care ne-au pasionat cu adevărat.

Fără voi, nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil, și suntem profund recunoscători tuturor pentru că ați împărtășit această călătorie alături de noi.

În 1998, Rockstar Games a fost fondată pe ideea că jocurile video ar putea deveni la fel de esențiale pentru cultură ca orice altă formă de divertisment, și sperăm că am creat jocuri pe care le iubiți în eforturile noastre de a fi parte din această evoluție.

Suntem foarte entuziasmați să vă anunțăm că la începutul lunii decembrie, vom lansa primul trailer pentru următorul Grand Theft Auto. Așteptăm cu nerăbdare mulți alți ani în care să împărtășim aceste experiențe cu voi toți.