ING Romania Anunta Ofertele de BLACK FRIDAY 2023 pentru Romani

ING Romania a decis sa anunte in mod oficial ofertele speciale pentru BLACK FRIDAY 2023, pe care le are in Romania, iata ce promotii sunt oferite.

ING Romania Anunta Ofertele BLACK FRIDAY 2023 Romani

ING Romania, una dintre principalele institutii financiare din Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte pe romani in legatura cu ofertele speciale pentru BLACK FRIDAY 2023, care sunt disponibile incepand chiar din acest moment in tara noastra.

ING Romania intra in “hora” reducerilor de BLACK FRIDAY 2023, la fel ca alte banci din Romania, si ne ofera posibilitatea de a beneficia de aceste promotii speciale chiar acum, pentru o perioada limitata de timp, doar pana in ziua de 12 noiembrie, dupa cum puteti vedea mai jos.

ING Romania nu este nici singura banca de la care vedem oferte de acest gen, asa ca daca nu sunteti multumiti de ceea ce este disponibil in cadrul website-ului sau, atunci puteti sa va uitati la ofertele pe care alte institutii financiare din Romania le au acum.

A început Black Friday la ING! Dacă vrei să dai refresh garderobei de iarnă sau să îți cumperi una alta pentru casă, ai dublu cashback la prima tranzacție la oricare dintre magazinele partenere din Bazar și muuulte alte oferte.

Dobânzi mai mici la credite și mai mari la depozite, ING Credit Card cu până la 48 de rate cu dobândă 0% la parteneri, discount la Extra’Rol, toate valabile până pe 12 noiembrie.