iPhone 16: Primele Imagini cu posibila Baterie Noua, Regandita de Apple

iphone 16 baterie

iPhone 16 este deja in proces de dezvoltare la compania Apple, iar astazi vedem o baterie care a fost gandita pentru un prototip testat de catre inginerii celor din Cupertino, iar dupa cum puteti vedea mai jos, ea arata putin diferit fata de actualele baterii.

iPhone 16 ar urma sa aiba o baterie cu o carcasa metalica, in locul foliei folosite pana acum, aceasta schimbare urmand a imbunatati eficienta termica a bateriei, deci ar trebui sa se incalzeasca mai putin, iar conectorul sau este deasemenea usor modificat.

iPhone 16 ar urma sa aiba si o capacitate usor mai mare pentru baterie, fata de iPhone 15, de doar cativa zeci de mAh, iar separat de modificarile pentru baterie, Apple vrea sa faca schimbari si pentru sistemul de racire al intregului telefon, incepand cu generatia urmatoare

“Bateria iPhone 16 Pro Proto în stadiu incipient. Dispune de carcasă metalică lucioasă, capacitate de 3355 mAh (13,02 Wh), LCV 4,48 V (tensiune de încărcare limitată). Prototipul din stadiul actual a schimbat ceva design: de la suprafață lucioasă la carcasă de metal mată și cu un conector reproiectat.”