Orange a Decis, ce Ofera Gratuit Clientilor Pana la Finalul Anului 2023

Orange gratuit bbc earth national geographic

Orange a decis in mod oficial sa-i anunte pe clientii din toata Romania ceea ce vrea sa ofere gratuit pana la final de an 2023, iar asta pentru ca vorbim despre o masura prin care vom avea acces fara plata in Orange TV Go pentru doua canale.

Orange spune mai jos ca ofera acces gratuit la canalul National Geographic prin intermediul Orange TV Go, insa in acelasi timp ne ofera acces gratuit inclusiv la BBC Earth, ambele fiind incluse in unele dintre abonamentele de televiziune ale clientilor.

Orange le ofera gratuit acces la aceste doua canale si celor care nu au abonamentele mai scumpe activate, astfel ca daca va numarati printre cei care nu le pot vedea, ei bine pana la final de an veti avea acces la BBC Earth, iar la National Geographic doar pana le 30 noiembrie.

Din 18 noiembrie, în fiecare sâmbătă la 16:00, nu rata noul sezon din „Supraviețuitorul: Safari African”, la National Geographic. Fii alături de exploratorul Hazen Audel într-o expediție extremă în Valea Marelui Rift din Africa.

Canalul este inclus în pachetele #OrangeLove iar până la 30 noiembrie ai acces la National Geographic și în Orange TV Go ca să vezi cele mai captivante serii documentare.