BANCA Transilvania: Instiintarea de ULTIMA ORA cu Masuri Aplicate in Toata Tara

BANCA Transilvania ii instiinteaza in mod oficial pe toti clientii din Romania in legatura cu masuri de ultima ora pe care a decis sa le ia in toata tara.

BANCA Transilvania national

BANCA Transilvania, una dintre cele mai importante institutii financiare din Romania la ora actuala, a decis sa ii anunte in mod oficial pe toti romanii cu privire la o serie de masuri pe care le pune in aplicare in tara. Vorbim despre faptul ca BANCA Transilvania a decis care va fi programul pentru 30 noiembrie si 1 decembrie in Romania, acesta fiind un weekend prelungit pentru sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei.

BANCA Transilvania spune ca in cursul zilelor de 30 noiembrie si 1 decembrie 2023, aproape toate unitatile sale din tara vor fi inchise, asa cum s-a intamplat si in cursul anilor trecuti, dupa cum unii stiti prea bine deja. Exceptie de la aceasta regula fac unitatile BANCA Transilvania care se afla in cadrul unor centre comerciale, iar asta pentru ca in cazul lor vorbim despre program limitat, doar intre orele 12:00 si 18:00.

BANCA Transilvania: Instiintarea de ULTIMA ORA cu Masuri Aplicate in Toata Tara

BANCA Transilvania spune ca daca avem vreo problema de rezolvat in oricare dintre aceste unitati in acele zile, este important sa facem o programare online, astfel incat in momentul in care ajungem sa fim primiti cu prioritate. Cei de la BANCA Transilvania spun ca in aceste zile, unitatile vor putea sa emita in continuare carduri si sa deschida conturi noi, daca avem nevoie de acest lucr in respectivul moment.

BANCA Transilvania spune deasemenea ca vor putea fi emise documente pentru credite si va putea fi facut scoring, daca dorim sa luam un credit, extrase de cont putand fi deasemenea listate de catre angajati. Desigur ca toate bancomatele BANCA Transilvania vor ramane in continuare functionale in cursul acestor zile, deci din acest punct de vedere nu trebuie sa ne facem griji, pentru ca vom putea sa facem operatiuni la ele fara probleme, daca vrem.

BANCA Transilvania ia in fiecare an decizii de acest gen pentru clientii din Romania, astfel incat sa ne ofere posibilitatea de a avea totusi acces la agentiile sale si in zilele de sarbatoare, chiar daca el va fi unul limitat.