DACIA Duster 3: Masura IMPORTANTA Hotarata de DACIA, pentru Viitorul SUV Romanesc

DACIA Duster 3 este una dintre cele mai asteptate masini noi de catre Romani, iar o decizie a DACIA da peste cap ceea ce am crezut pana in acest moment.

DACIA Duster 3 expunere

DACIA Duster 3, urmatoarea generatie importanta de masini pe care DACIA vrea sa o aduc ape piata in perioada urmatoare, are confirmata in mod oficial o masura importanta chiar de catre DACIA. Desi foarte multa lume se astepta ca DACIA Duster 3 sa fie lansata in toamna acestui an, cu vanzarile initiate la inceputul anului 2024, se pare ca lucrurile vor sta mult diferit, iar vanzarile vor incepe ceva mai tarziu.

DACIA Duster 3 abia intra in productie la uzina DACIA din Mioveni si este doar o productie de test, deci masina nu este inca pregatita pentru a fi produsa la scara laga, cel putin conform informatiilor venite de la directorii DACIA. In baza lor, se pare ca DACIA Duster 3 va fi prezentata oficial abia undeva in prima parte a anului 2024, iar vanzarile efective vor incepe in prima jumatate a anului viitor, fara a se sti clar cand.

DACIA Duster 3: Masura IMPORTANTA Hotarata de DACIA, pentru Viitorul SUV Romanesc

DACIA Duster 3 este asteptata de catre foarte multa lume, insa planurile celor de la DACIA sunt de a pune masina in vanzare ceva mai tarziu decat se specula, chiar daca ei au un termen important de respectat cu ea. Dupa cum prea bine stiti deja, DACIA vrea sa foloseasca in DACIA Duster 3 vechiul standard EURO 6, evitand sa faca trecerea la EURO 7 din 2025, acesta aducand o crestere majora a preturilor masinilor.

DACIA Duster 3 va veni in 2024 cu foarte multe schimbari importante, la care DACIA a lucrat ani de zile, unele fiind deja integrate in Logan, Sandero sau Jogger, dar e foarte posibil sa vedem si alte noutati interesante. Stiti prea bine ca Duster 3 va imparti multe dintre noutati cu Bigster, iar asta va fi una dintre cheile succesului pentru cele doua SUV-uri, dar e posibil ca si al doilea sa aiba lansarea intarziata, in final.

DACIA Duster 3 lansata in prima jumatate a anului 2024, ar forta lansarea Bigster in anul 2025, pentru a lasa o anumita distanta intre punerea in vanzare a ambelor masini, asa ca ramane sa vedem care sunt planurile DACIA.