WhatsApp: Functia MAJORA pe care o Vreau cu Nerabdare in iPhone si Android

whatsapp dorinta

WhatsApp, de departe cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume la ora actuala, este folosita pe iPhone si Android de peste 2 miliarde de persoane, insa ceea ce astept eu cu nerabdare in aplicatie este posibilitatea de a gestiona doua conturi simultan.

WhatsApp testeaza deja in versiune beta aceasta schimbare pentru aplicatia pe care o putem instala pe iPhone si Android, insa deocamdata doar in versiune beta, cu un numar limitat de utilizatori, dar ea va fi lansata in mod oficial la un moment dat.

WhatsApp a confirmat faptul ca va lansa aceasta functionalitate intai pentru telefoanele Android, ceea ce nu ma prea ajuta, insa inclusiv pe iPhone o vom avea disponibila la un moment dat, iar cu ea vom putea gestiona mai multe numere de telefon in platforma.

WhatsApp incearca sa ajunga din urma concurenta cu schimbari de acest gen, iar asta pentru ca alte aplicatii de mesagerie, inclusiv Instagram, sau chiar Facebook Messenger, ofera optiunea de a gestiona mai multe conturi pe iPhone si Android, asa ca sper sa o am cat mai curand.