DACIA Duster 3: IMAGINI cu Modelul Testat pe Drumurile din Romania Acum

DACIA Duster 3 este deja testata pe drumurile din Romania, noul SUV al companiei DACIA fiind foarte aproape de lansare, productia de test incepand deasemenea.

DACIA Duster 3 teste romania

DACIA Duster 3, urmatoarea generatie de SUV pe care DACIA vrea sa o lanseze pe piata pentru clientii din toata lumea, este deja testata pe drumurile din Romania, iar asta ne aduce posibilitatea de a vedea si cum arata. Dupa cum prea bine stiti deja, DACIA Duster 3 urmeaza sa reprezinte o regandire totala a felului in care arata SUV-urile pe care DACIA le vinde, iar vestile sunt grozave pentru cei care asteapta de ceva vreme masina.

DACIA Duster 3 este testata cu camuflaj in Romania la ora actuala, iar asta pentru ca DACIA inca vrea sa tina ascunse unele dintre schimbarile pe care le-a pregatit pentru masina, cel putin din punct de vedere estetic. Conform zvonurilor de pana acum, schimbarile pentru caroserie vor face DACIA Duster 3 sa semene mai mult cu Bigster, fiind practic o versiune mai mica a acesteia, dar din punct de vedere tehnologic vor fi foarte similare.

DACIA Duster 3: IMAGINI cu Modelul Testat pe Drumurile din Romania Acum

DACIA Duster 3 teste romania lateral

DACIA Duster 3 este testata pe drumurile din Romania la ora actuala in timp ce productia de test a inceput la uzina din Mioveni, acolo unde urmeaza sa fie fabricate o buna parte dintre masinile pe care DACIA le va vinde. Desi se spera ca DACIA Duster 3 sa fie lansata anul acesta, informatiile venite chiar de la DACIA anunta ca, de fapt, masina va fi lansata in prima parte a anului viitor, vanzarile fiind programate sa inceapa pana la jumatatea anului 2024.

DACIA Duster 3 teste romania spate

DACIA Duster 3 va fi disponibila la un pret mai mare decat cel pe care il are actuala versiune a Duster, iar asta pentru ca vor fi facute foarte multe schimbari pentru masina, iar cei de la DACIA nu le vor absorbi. Asta inseamna ca versiunea cea mai ieftina DACIA Duster 3 urmeaza sa fie mai scumpa cu minim 2 – 3.000 de euro fata de actulul model, insa diferenta ar putea ajunge chiar si la 5.000 de euro, sau mai mult pentru modelele cu mai multe dotari.

DACIA Duster 3 este una dintre cele mai asteptate masini in momentul de fata, iar asta pentru ca extrem de multa lume care se uita cu atentie la un SUV acum, asteapta sa vada cat va costa viitorul model.