WhatsApp pentru iPhone si Android: 2 SCHIMBARI Noi pentru Toata Lumea

WhatsApp face doua noi schimbari foarte importante pentru aplicatiile dedicate iPhone si Android, iata ce a fost descoperit pana in acest moment.

WhatsApp transparenta revizuire

WhatsApp, platforma de mesagerie cu cel mai mare numar de utilizatori pentru iPhone si Android din intreaga lume, face in continuare noi schimbari importante pentru toata lumea, iar doua dintre ele au fost descoperite. Vorbim despre noutati care au fost descoperite in cadrul versiunii beta a aplicatiei WhatsApp pentru iPhone si Android, deci nu despre ceva ce este oferit in mod oficial, cel putin nu in momentul de fata.

WhatsApp vrea, in primul rand, sa faca o modificare in baza careia utilizatorii din toata lumea vor putea vedea direct in conversatii informatiile de profil ale unei persoane, ceva ce era asteptat de multa vreme. Puteti vedea mai jos cum urmeaza sa arate aceasta schimbare integrata pentru aplicatia WhatsApp in versiune beta, astfel ca in iPhone si Android vom vedea mai usor informatii despre persoanele cu care purtam conversatii in orice moment.

WhatsApp transparenta revizuire profil conversatii
Informatii despre profil in conversatiile WhatsApp. FOTO: Wabetainfo.

WhatsApp pentru iPhone si Android: 2 SCHIMBARI Noi pentru Toata Lumea

WhatsApp nu se opreste doar aici, iar asta deoarece recent a luat decizia de a se uita mai atent la canalele care pot fi create in cadrul platformei sale, pentru a verifica daca ele respecta regulile de utilizare, suspendandu-le pe cele care nu o fac. Avand in vedere ca pentru suspendari se poate cere o revizuire a masurii, WhatsApp a decis sa integreze si posibilitatea de a explica de ce dorim ca acest lucru sa se intample, iar canalul sa fie redeschis.

WhatsApp a lansat canalele in aplicatia pentru iPhone si Android in ideea de a ne oferi posibilitatea de a descoperi mai usor informatii din intreaga lume, intr-un format mult mai usor, iar sute de milioane de oameni le folosesc. Desigur ca unii si abuzeaza de aceste canale, astfel ca WhatsApp incearca sa mentina lucrurile in siguranta pentru toata lumea, deci daca aveti un canal si este suspendat, veti putea cere revizuirea acestei decizii, si mai jos puteti vedea cum arata tot.

WhatsApp transparenta revizuire suspendare
Formularul WhatsApp pentru solicitarea revizuirii deciziei de suspendare a unui canal. FOTO: Wabetainfo.

WhatsApp va implementa in mod oficial aceste modificari in aplicatiile pentru iPhone si Android undeva in viitorul nu foarte indepartat, dar ramane de vazut cat timp va trece pana cand se va intampla asta.