Kaufland: Instiintarea Masurii Oficiale de IMPORTANTA Mare pentru Milioane de Romani

Kaufland transmite o instiintare oficiala foarte importanta pentru milioane de clienti din toata tara, iata ce se intampla in magazinele din lant.

Kaufland ambalaje

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania la ora actuala, a anuntat in mod oficial o hotarare foarte importanta, care se aplica pentru toate magazinele din intreaga tara. Conform informatiilor pe care cei de la Kaufland le-au publicat, vorbim despre o decizie in baza careia romanii vor putea returna in magazinele sale sticlele, dozele si PET-urile cumparate de la oricare dintre magazinele din toata tara.

Kaufland explica mai jos faptul ca aceste produse trebuie sa aiba marcajul “Ambalaj cu garantie”, pentru a putea fi primit in locatiile sale, dar nu conteaza de unde anume au fost cumparate, pentru ca pot fi reciclate. Daca oricare dintre sticlele, dozele si PET-urile care sunt aduse la Kaufland nu au acest marcaj, compania spune ca ele nu vor fi primite, asa ca e foarte posibil sa trebuiasca sa plecati din locatie fara a primi vreun ban.

Kaufland: Instiintarea Masurii Oficiale de IMPORTANTA Mare pentru Milioane de Romani

Kaufland apune ca separat de aceasta regula, ni se permite in continuare reciclarea restului dozelor, sticlelor sau PET-urilor cumparate din magazinele sale, astfel ca in cazul acestora nu exista restrictii. Decizia pe care cei de la Kaufland au luat-o este una foarte interesanta, iar asta pentru ca exista multi romani care nu au ce face cu obiectele de acest gen si e bine ca la Kaufland se faciliteaza reciclarea, inclusiv pentru produse de la alte magazine.

Kaufland aduce, practic, in Romania, ceea ce se intampla in alte state din Uniunea Europeana de foarte multa vreme deja, reciclarea fiind extrem de importanta in tari ca Germania, Franta, Italia, Spania, si nu numai. in Romania nu doar cei de la Kaufland ofera optiuni de reciclare pentru sticle, doze si PET-uri, iar asta pentru ca putem merge cu ele inclusiv la alte lanturi de super/hypermarket-uri pentru a le lasa in schimbul un or sume de bani/vouchere.

Kaufland are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la ceea ce putem face cu aceste tipuri de obiecte, asa ca e bine sa va uitati cu atentie la toate informatiile care ne sunt oferite.