Aplicatia WhatsApp pentru iPhone si Android are o Majora Schimbare Integrata

Aplicatia WhatsApp pseudonim

WhatsApp, platforma de mesagerie cu cel mai mare numar de utilizatori activi in intreaga lume de pe iPhone si Android, a decis sa puna in aplicare o foarte importanta schimbare pentru cei 2 miliarde de oameni care o folosesc. Vorbim despre o noua modificare integrata in cadrul aplicatiei WhatsApp, in baza careia vom putea gasi utilizatori noi din platforma nu doar in baza numarului de telefon sau a numelui, ci si a unui username, nume de utilizator.

WhatsApp ne permite de ceva vreme sa setam nume de utilizator, username-uri, pentru ca persoanele care ne contacteaza sa nu vada numele nostru real, ci un pseudonim pe care noi il alegem direct din aplicatie. Avand in vedere ca acesta este un “strat” suplimentar de securitate pe care WhatsApp il poate oferi pentru oamenii cu iPhone si Android, aplicatia extinde aceasta functionalitate pentru a oferi si mai mult a siguranta pentru noi.

Aplicatia WhatsApp pentru iPhone si Android are o Majora Schimbare Integrata

Aplicatia WhatsApp pseudonim cautare

WhatsApp, dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos, urmeaza sa ne ofere posibilitatea de a folosi sistemul de cautare din cadrul aplicatiei pentru orice fel de cautari de username-uri in viitor. Avand in vedere ca functia este doar testata acum, nu se stie cand va lansa WhatsApp aceasta schimbare in mod oficial, deci trebuie doar sa asteptam si sa vedem cand va fi totul 100% pregatit pentru a ne fi oferit in mod oficial.

WhatsApp a implementat in ultimii ani mai multe sisteme menite sa intareasca siguranta utilizatorilor, iar ceea ce vedem acum din acest punct de vedere, ne arata ca siguranta oamenilor este in atentia companiei. Desigur ca putem sa setam oricand un username pentru WhatsApp si vom putea sa-l eliminam in orice moment fara probleme, dar daca vom crea unul, alti oameni ne vor putea gasi doar in baza lui, fara le oferi si numarul de telefon.

WhatsApp testeaza multe schimbari pentru aplicatia dedicata iPhone si Android, iar in momentul in care aceasta schimbare va fi in mod oficial disponibila, va voi anunta printr-un articol nou.